[KAŠTELA] Smjestite se u srcu srednje Dalmacije! 3 dana/ 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Manufaktura od 09.06.-01.07.2017. po super cijeni, za samo 799 kuna!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

HOTEL MANUFAKTURA je smješten u srcu srednje Dalmacije, u Kaštel Štafiliću, ugodnog interijera potpuno opremljen kako bi zadovoljio standard hotela sa tri zvjezdice!


HOTEL MANUFAKTURA raspolaže sa 14 komfornih soba od toga 2 family-room te osiguranim parkingom za goste, sobe su sa pogledom na more sa južne strane te pogledom na planine i dalmatinska polja vinove loze i maslina sa sjeverne strane.

HOTEL MANUFAKTURA je udaljen svega 100 metara od šljunčane plaže i 250 metara od pješčane plaže (stari resnik) na kojima se nalaze razni sportsko-rekreativni sadržaji kako za odrasle tako i za djecu, jet ski, tube,tobogani,tenis tereni, rent-a boat te posebna atrakcija udaljena svega 700 metara od hotela, wakeboard - istinski adrenalinski užitak.

U neposrednoj blizini se nalaze razni arheološki lokaliteti koji su dio znamenite povijesti grada Kaštela. Grad Kaštela ima zavidnu povijest malog dalmatinskog grada koji se sastoji od sedam prekrasnih kaštela,šetnica uz more se proteže cijelim dužinskim dijelom zaljeva u dužini do 10km.


Na 50 metara od Hotela se nalazi autobusna stanica koja ima direktne autobusne linije za grad Trogir i grad Split. Oba grada su važan dio Hrvatske povijesti, te su im kulturna dobra dio svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. Trogir je svega 10min vožnje autobusom a Split 30 min vožnje autobusom. Hotel Manufaktura nezaobilazno je stajališta turistima željnih istinske čarolije dalmacije, gastro ponude te ljepote jadranskog mora.

Osim aerodroma i autobusnog stajališta u neposrednoj blizini hotela se nalazi ECA, prve usluge prijevoza hidroavionima u Europi s direktnim letovima za sve Hrvatske otoke,veće gradove i luke.