NOVO!!! Aligner - prozirni aparatić za ispravljanje zuba! 5 folija za ispravljanje zuba, rentgen, pregled specijaliste u Poliklinici MedicoOral-AS u Bihaću + noćenje u hotelu *** za 2450kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako želite kraći, manje invazivan i estetski prihvatljiv ortodonski tretman, onda su folije za ispravljanje zuba pravo rješenje za Vas! Ponuda uključuje 5 folija za ispravljanje zuba (1 vilica), rentgen, pregled specijaliste, uzimanje otisaka, izrada modela i plana terapije te noćenje za jednu osobu u hotelu ***!

Folije za ispravljanje zuba dovode zube u idealan položaj uz pomoć plastičnih, providnih folija (alignera) i tako rješavaju problem krivih, rotiranih, nagnutih preklopljenih, zgusnutih, raštrkanih i nepravilno raspoređenih zuba!

Pod vodstvom prim. prof. dr. sci. Adema Salihagića dr. stomatolog specijalista oralne kirurgije, od osnivanja 2001. godine, stomatološka oralno-kirurška ordinacija prerasla je u PZU Polikliniku MedicoOral-AS i stekla visoko povjerenje velikog broja pacijenata iz okruženja i šire.

Stečeno povjerenje omogućilo nam je da u kratkom roku stvorimo široku mrežu zadovoljnih pacijenata, zavidnu reputaciju Poliklinike i tima.
Opremljeni smo najsavremenijom opremom i visokostručnim kadrovima, koji svakodnevno pružaju zdravstvene usluge po najvišim standardima, a posebno smo ponosni na činjenicu da smo  prvi u Bosni i Hercegovini  uveli ugradnju zubnih implantata.

Danas Poliklinika predstavlja mjesto od povjerenja za mnoge pacijente sa interesom u lječenju i savjetovanju u raznim zdravstenim oblastima.