Svi pravac na jug! Ljeto provedite u Neumu u Hotelu Agava uz 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, u sobi s pogledom na more već od 2499 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel "AGAVA" * * * idealno je mjesto za aktivan odmor, smješten u središnjem dijelu Neuma, u neposrednoj blizini hotela Neum, a udaljen od mora i plaže 80 m!

Luksuzno uređeni hotel "AGAVA" ima ulazni hol sa recepcijom, 23 luksuzno opremljena apartmana/sobe, restoran i bar sa 60 mjesta, vlastiti parking za automobile i buseve neposredno do objekta. Neum je zanimljiva polazišna točka za posjet obližnjim poznatim destinacijama: Dubrovnik, svetište Međugorje, Korčula, fotosafari – fish piknik Neretva, pećina Vjetrenica...

Šetnom stazom hotel je povezan sa morem, plažom i centrom Neuma. Uređena šljunkovita plaža, pogodna za djecu i neplivače, zaštićena je od otvorenog mora.


Plaža je opremljena tuševima i kabinama za presvlačenje a mogu se iznajmljivati ležaljke, suncobrani, pedaline, sandoline, jet-ski i drugi plažni rekviziti za more i zabavu na vodi. Na plaži se nalazi i trgovina suvenirima te igraonica za djecu.


Na plažnom prostoru svakodnevno se organizira raznovrsna animacija (aqua aerobic, jutarnja gimnastika), a u večernjim satima organizira se animacija i zabavno-glazbeni program za djecu i odrasle ("Miss plaže", "Karaoke", "Ribarske večeri", mini-disco za najmlađe).


Hotel "AGAVA" ima ulazni hol sa recepcijom, 23 luksuzno opremljena apartmana/sobe, restoran i bar sa 60 mjesta, vlastiti parking za automobile i buseve neposredno do objekta.

Apartmani/sobe su dvokrevetni, trokrevetni i četverokrevetni i veoma su prostrani pa se mogu koristiti dodatni/pomoćni ležajevi prema zahtjevima i potrebama gostiju.

Svi apartmani raspolažu sa:

Velikim balkon-terasama sa pogledom na more i plažu a opremljeni su sa sjedećim garniturama.

Kuhinjama sa potrebnim inventarom, posuđem i hladnjakom.

Telefonskom linijom sa direktnim biranjem.

Besplatan WIFI Internet.

SAT-TV.

Klimatizacijom i grijanjem sa mogućnošću vlastitog reguliranja temperature.

Prostranim kupaonicama sa kadama ili tuš kabinama.

Sušilima za kosu.