[LJETO U SARAJEVU] 3 dana/2 noćenja s doručkom uz bogat švedski stol, piće dobrodošlice, fleksibilan check-in i check-out za dvoje u Hotelu „Aziza“ u Sarajevu za samo 799 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.08.2017.! Dijete do 3.godine GRATIS! Kuponi se mogu spajati, možete produžiti svoj boravak! Kupon je potrebno ponijeti sa sobom u hotel!

Hotel „Aziza“ se nalazi u srcu starog grada, Baščaršije. Smješten poviše Kovača, kod Vratničke kapije, nudi panoramski pogled na staru čaršiju, a djelomično i grad.

Hotel je smješten između dvije gradske znamenitosti. Preko puta samog ulaza je Muzej „Alije Izetbegovića“, prvog predsjednika samostalne Republike Bosne i Hercegovine, a iza Hotela Saburina kuća, jedan od rijetkih sačuvanih objekata stambene arhitekture iz osmanskog perioda u Sarajevu. Stara zanatska jezgra grada, Baščaršija, najposjećeniji i za turiste najzanimljiviji dio grada, nalazi se na pet minuta hoda od Hotela.

Zgrada povijesne sarajevske Vijećnice, u kojoj je prije rata bila smještena Nacionalna i sveučilišna biblioteka, te brojni muzeji i mnogi sakralni objekti nalaze se nedaleko od Hotela.

Zanimljivu priču o Hotelu Aziza pročitajte ovdje.