[Terme Radenci] 2 polupansion, kupanje u termama, ulaz u hotelski svijet sauna, parcijalna masaža u trajanju 10 minuta... za 2 osobe u Hotelu Izvir**** i za samo 1228kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dok drugi kreću pravac ka jugu, vi krenite na sjever! Manje gužve i bogatiji paketi po još povoljnijim cijenama! Kupon se može iskoristiti od 12.06.17. do 28.07.17.!

Hotel Izvir ugodan je i udoban hotel s 128 soba povezan s Hotelom Radin. Biraju ga oni koji bi željeli na odmoru poboljšati svoje raspoloženje. Primjeren je za sve koji žele blagotvorni dar mineralne vode nadopuniti s njegom tijela i jačanjem tjelesne otpornosti. Hotel Izvir zato nudi raznovrsne aktivnosti i programe za dobro raspoloženje u centru zdravlja Corrium, wellness centru i Ayurveda centru. 

Svijet termalnih izvora

Bazenski kompleks Terma Radenci ima unutarnji bazen za plivanje s običnom vodom, unutarnji i vanjski termalni bazen s termo mineralnom vodom, unutarnji bazen s toplim izvorima do 37 ℃, bazenčiće za djecu s običnom, grijanom i termalnom vodom 33 - 34 ℃, bazen za knajpanje s hladnom vodom i mnoge druge vodene atrakcije. Gosti Hotela Radin mogu koristiti sve navedene bazene.

Što raditi?

Gosti mogu organizirano razgledati Lječilište Radenci i upoznati njihovu povijest. U razgled su uključeni i kušanje Radenske mineralne vode u salonu mineralne vode i razgledanje punionice mineralne vode Radenske. Obitelji mogu sudjelovati u organiziranim pješačenjima između izvora života uz rijeku Muru, a posebno su za njih prilagođeni i »Spust po Muri«, biciklistički izlet „Uz lijevu i desnu obalu Mure“ (»Ob levem in desnem bregu Mure«).