SUPER PONUDA!!! Obratite pažnju na namirnice i smršavite uz 55% popusta u Zagrebu, Rijeci ili Zadru! Test intolerancije i testiranje općeg stanja organizma u medicinsko estetskom centru Figurella!

81 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

CrnoJaje i Figurella Vam donose dijagnostiku intolerancije na hranu aparatom EAV GOLD po nevjerojatnoj cijeni i to čak na tri različite lokacije: Zagreb, Rijeka, Zadar uz čak 55% popusta! Testiranje se radi direktno na jednoj od lokacija!

Prema posljednjim istraživanjima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Hrvati se nalaze na četvrtom mjestu popisa najdebljih nacija. Čak 61,4% hrvatske populacije ima prekomjernu težinu ili su pretili što predstavlja veliki rizik za zdravlje. Najčešće se kao pokazatelj ovog poremećaja uzima tzv. indeks tjelesne mase ili BMI koji prelazi brojku 25 za prekomjernu tjelesnu masu ili 30 za pretilost, a on može rezultirati nizom kroničnih bolesti poput dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti ili čak pojavom raka. Osobito je opasno nakupljanje  masnog tkiva u predjelu trbuha, a čak i skroman gubitak kilograma može smanjiti opasnost po vaše zdravlje. Debljina se zato smatra pošasti 21. stoljeća. Svjetska zdravstvena organizacija govori o porastu pretilosti za 10-20% kod muškaraca i 10-25% kod žena.

Koliko prehrana utječe na vaš svakodnevni život i opće psihofizičko stanje? Postoji li hrana koja vam izaziva loše raspoloženje, agresivnost ili depresiju? Imate li žgaravicu, problema s oticanjem, zatvorom, proljevom, patite li od čestih glavobolja ili problema s disanjem?
Sve ove tegobe i još mnoge druge koje nisu spomenute mogu biti uzrokovane INTOLERANCIJOM NA HRANU.
Intolerancija na hranu ili nealergijska preosjetljivost na hranu je zakašnjela patološka reakcija na hranu, piće i aditive u hrani. Nastaje usljed nedostatka specifičnih kemijskih tvari ili enzima potrebnih za probavu hrane, ali i zbog patološke reakcije na neke uobičajene prisutne tvari u hrani. Simptomi intolerancije značajno variraju od osobe do osobe i javljaju se par sati do dva dana nakon uzimanja hrane i pića.

Simptomi intolerancije na hranu su:
•    Povećanje tjelesne težine ili pretilost
•    Dermatološki – osip, svrbež, urtikarija, angioedem, dermatitis, ekcem, psorijaza, akne
•    Respiratorni – otok nosne sluznice, rinitis, sinusitis, nadražaj ždrijela, astma, suhi  kašalj
•    Gastrointerstinalni – grčevi u trbuhu, vrijedovi u usnoj šupljini, mučnina, vjetrovi, proljev, zatvor i sindrom iritabilnog crijeva
•    Neurološki – glavobolja, migrena, vrtoglavica, omaglica
•    Psihološki – gubitak motivacije, tjeskoba, letargija, depresija, umor, hiperaktivnost  kod djece
•    Drugi – artritis, otečeni zglobovi, fibromijalgija

Ukoliko poslušate savjete nakon testa na intoleranciju vrlo brzo čak i u prvom tjednu možete primijetiti poboljšanje.

Dijagnostika intolerancije na hranu aparatom „ EAV GOLD“ temelji se na metodi koju je razvio njemački znanstvenik dr. Voll. Metoda je medicinski istražena i znanstveno potvrđena.

Zasniva se na mjerenju biopotencijala ulaznih i izlaznih točaka akupunkturnih meridijana koje se nalaze na šakama. Svaki meridijan povezan je sa određenim organom. Energija akupunkturnih točaka je signal koji daje organizam. Preko sonde se prenosi signal u aparat i transformira u signal koji lako mjerimo i prezentiramo.
Na temelju rezultata mjerenja određuje se stanje pojedinog organa.
Prednost ove dijgnostike je u tome da su njeni rezultati preventivni kada se na vrijeme obavi dijagnostika, to jest na vrijeme možemo uočiti poremećaj koji se javio u energetskim tokovima vezanim za pojedini organ ili grupu organa. Bitno je na vrijeme uočiti ovu pojavu i na vrijeme reagirati jer u protivnom može doći do oštećenja organa i razvoja bolesti.

Osnovna ideja je testiranje općeg stanja pacijenta i funkcija njegovog organizma, a provodi se slijedom mjerenja pojedinih točaka tijela. Zatim se provodi test intolerancije na hranu koji je brz i ciljani. On se vrši odabirom jedne ili više točaka mjerenja koje su pokazale promjenjene vrijednosti prilikom testiranja općeg stanja organizma. U točki mjerenja vrši se direktno testiranje intolerancije na hranu uz upotrebu emulgatora alergena.
Test intolerancije na hranu naše kolege u Italiji provode već 10 godina, a u Hrvatskoj od 2009. godine testu je pristupilo više od 1000 zadovoljnih klijenata.
Pored naših dragih klijentica i njihovih bližnjih, započeli smo sa testiranjem i u gradskim upravama. Grad Buzet nas je prepoznao kao renomiranu firmu koja ima odličnu ponudu, te je testu intolerancije pristupilo više od 30 njihovih zaposlenika kao i bližnjih.

Organizirali smo predavanja o testu i u marketinškoj agenciji Pro Media Public,s ciljemprovođenja fenomenalnog testa intolerancije na hranu.
Približili smo se širem građanstvu putem sajma Vitafest koji je trajao od 12.‐14.10.2012. u Hypo centru u Zagrebu. Razni izlagači su imali priliku prezentirati svoje proizvode i usluge na organiziranim predavanjima. Održala sam predavanje u nedjelju 14.10.2012. u prostoriji koja je primala 30 osoba. Predavanje je bilo odlično posjećeno te su ljudi morali stajati, zbog nedostatka sjedećih mjesta u prostoriji. Naravno, odaziv nakon sajma zdravlja Vitafest je bio odličan, jer su prepoznali našu uslugu testa intolerancije na hranu. Sajam zdravlja Vitafest je urodio i drugim brojnim, sad već ostvarenim suradnjama. Povezali smo se sa Poliklinikom Leptir i u njihovim prostorijamaodržali dvije radionice pod temom„Prehranom do zdravlja “.Uspješnu suradnju smo uspostavili i sa Zagrebačkim dijabetičkim društvom gdje smo održali predavanje 15.11.2012. o testu intolerancije na hranu, kojeg su članovi društva slušali sa velikom pozornošću.

Obzirom da se pravilnim načinom prehrane uči od malih nogu, održali smo predavanje u osnovnoj školi Izidora Kršnjavog u Zagrebu. Veselo predavanje o pravilnoj piramidi hrane imalo je učinka. Sedmi razredi su slušali predavanje sa velikom pozornošću, stoga veliki interes za test intoleracnije na hranu nije izostao.
Započeli smo suradnju sa Udrugom hrvatskih poslodavaca, te smo 08.02.2013. održali predavanje na temu «Uloga testa intolerancije na hranu u svakodnevnom životu» koje je bilo posjećeno u velikom broju. Većina žena i ponešto muške populacije je predavanje učinilo jako zanimljivim. Komunikacija između slušatelja i predavača je bila odlična zbog mnogo upućenih pitanja.
Nakon predavanja koje je trajalo 45 minuta, svi su htjeli isprobati kako radi aparat, odabrali su namirnicu koja ih interesira i provjerili su jesu li intolerantni.
Neki su bili tužnog, dok je ipak većina odlazila sretnog lica sa obećanjem da će uskoro napraviti cijeli test intolerancije.

Vikend 01.03.‐  03.03.2013. održani su na Zagrebačkom velesajmu «Dani
ljepote». U mnoštu mnogih izlagača isticali smo se sa svojom posebnom ponudom testa intolerancije na hranu, te smo privukli veliki interes na svoj štand.

Vikend 23.03.‐24.03.2013. je održan u Opatiji 20.međunarodni sajam kozmetike na kojem smo i mi sudjelovali. Oba dana sajma su održana predavanja sa temom «Uloga testa intolerancije na hranu u svakodnevnom životu» koja su bila posjećena u velikom broju, čime smo jako zadovoljni.
U suradnji sa Poliklinikom Leptir je održana tribina «Prehranom do zdravlja», u Bujama, Istra 13.04.2013.godine za njihove građane. Dvorana pučkog otvorenog učilišta je bila puna zainteresiranih ljudi sa još zanimljivijim pitanjima. Ostvarena je suradnja u narednih nekoliko subota kada smo započeli sa testiranjem.
Također, u zajedničkoj suradnji sa poliklinikom Leptir je u Fažani 27.4.2013. održana tribina pod istim nazivom na kojoj su zainteresirane osobe odmah pristupile testiranju na hranu.

Testiranje provodi nutricionist koji je prošao obuku u Italiji od strane liječnika i nutricionista. Samo testiranje traje 1 sat i rezultati su poznati već tokom testiranja. Kako bi se došlo do savršenog prehrambenog programa, važno je razgovorom s nutricionistom točno odrediti što je dobro, a što loše u dosadašnjim prehrambenim navikama osobe, a zatim se napravi test intolerancije na hranu. Nalaz testa intolerancije na hranu dobiva se u pisanom obliku sa prilagođenim savjetima o prehrani i općim smjernicama ovisno o stupnju intolerancije na određenu namirnicu.