[SLOVENIJA] Ljeto u Termama Lendava! Dođite u Terme Lendava i uživajte u Hotelu Lipa*** uz 2 polupansiona za 2 osobe, kupanju, saunama, ... već od 1016kn! Djeca do 2 godine gratis!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuje vas neograničeno kupanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi; mogućnost cjelodnevnog kupanja na dan odlaska; 1 x ulazak u hotelski svijet sauna (10 - 14 h); noćno kupanje petkom i subotom; korištenje ogrtača; večer uz živu glazbu utorkom i petkom; animacijski program; besplatno parkirno mjesto; 1 x prekmurska gibanica po osobi!

Hotel Lipa srednje je veliki hotel s 120 soba i poslovično gostoljubivim i ljubaznim osobljem. Osobni odnos osoblja stvara opušteno ozračje za odmor s obitelji ili udvoje. Lipa je i hotel pogodan za bicikliste i pješake, a u njegovoj okolici uživat će i rekreativni iskusniji biciklisti. 

Lendavske toplice poznate su po parafinskoj mineralnoj vodi, koja znatno dopunjuje bogatu ponudu vodenog parka. Lendavska termalna voda ima blagotvorne učinke na tegobe lokomotornog sustava.
Kupalište Terma Lendava čini više bazena, 50-metarski olimpijski bazen s običnom, a većina ostalih s termalnom vodom. Kupanje je moguće u vanjskim ili unutarnjim bazenima.