[ŠIBENIK] Srpanj u Pirovcu, slikovitom mjestu pokraj Šibenika! 5 ili 7 noćenja za dvije osobe u apartmanima Dvojak već od 1599 kn! Kupon se može iskoristiti u periodu 06. ili 09.07.-31.07.17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje Vas poziva da vruć srpanj dočekate u Pirovcu, malom mjestu udaljenom svega 20-ak km od Šibenika i NP Krka, uz smještaj u apartmanima Dvojak! Prije kupnje kupona odaberite željeni termin i broj noćenja!

Posjetite sikovito mjesto Pirovac udaljeno svega 20-ak km od predivnog Šibenika i NP Krka. 


Uživajte u apartmanima Dvojak, koji Vam pružaju svu potrebnu udobnost. 

Pirovac

Pirovac je uz Primošten, Vodice i Murter najznačajnije turističko središte Šibenske rivijere. Turizam je osnovna gospodarska djelatnost. Smještaj je organiziran u apartmanima i sobama privatnih iznajmljivača.

Osim bavljenja turizmom, oko 1500 stanovnika Pirovca ostalo je vjerno tradicionalnom, zdravom načinu života oslonjenom na ribarstvo i poljoprivredu (višnja, maraška, maslina, vinova loza, smokva). Naselje je zadržalo sve tipične značajke mediteranskog arhitektonskog izričaja.

Šibenik

Udaljen svega 20 km od Pirovca nalazi se stoljetni grad Šibenik. Kao destinacija ističe se svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

NP Krka

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. 

Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire.