[KVARNER] KRAJ LJETA U DRAMLJU!!! Ljetujte u comfort sobama paviljona Hotela Riviera u Dramlju kraj Crikvenice uz 7 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe za 2999 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ujutro možete popiti kavu ili omiljeno piće na terasi, koja se nalazi nad samim morem, a zatim se spustiti prema plaži i uživati kupajući se i sunčajući. Hotel se nalazi se na mirnome mjestu, izdvojenom od gužve i dalje od prometnih ulica što ga čini idealnim za odmor obitelji s djecom ili gostiju željnih mira. Dijete do 7 godina bez vlastitog ležaja u krevetu s dvije odrasle osobe u sobi gratis!

Hotel Riviera nalazi se u Dramlju, odmah kraj Crikvenice i smješten je na samoj obali. Ujutro možete popiti kavu ili omiljeno piće na terasi, koja se nalazi nad samim morem, a zatim se spustiti prema plaži i uživati kupajući se i sunčajući. Hotel se nalazi se na mirnome mjestu, izdvojenom od gužve i dalje od prometnih ulica što ga čini idealnim za odmor obitelji s djecom ili gostiju željnih mira.

Comfort sobe sadrže TV i internet, te je namještaj promjenjen za sezonu 2017.

Navečer gosti mogu uživati u prekrasnom zalasku sunca i pogledu na svjetla koja se pale u gradićima na otoku Krku ili se prošetati šetnicom koja uza samo more vodi sve do Crikvenice. 

Plaže u podnožju hotela su nadohvat ruke i prilagođene su svakome, možete birati između betonske, stjenovite ili pak šljunčane plaže.  

U blizini hotela je i stara primorska kućica u kojoj se organiziraju različite "fešte". U blizini su i sportska igrališta te Adrenalinski park. 

Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab.