Ljetna čarolija od SRCA u srcu Bosne! 3 dana/2 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE usluge za dvoje u Hotelu SRCA u Ajdinovićima za samo 1199 kn! Kupon je iskoristiv u terminu do 31.07.2017.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pozivamo Vas da uz svoje najmilije u potpuno prirodnom ambijentu osjetite otkucaje našeg S.R.C.A. :) Provedite praznike u srcu Bosne uz 1. i jedini - ALL INCLUSIVE wellness CENTAR U BIH - Oazi mira i relaksacije, sporta i rekreacije! Uživajte u SPA centru- bazenu, saunama, jacuzziju, okruženju uz prelijepu prirodu i životinje...

Novootvoreni Sportsko-Rekreativni Centar Ajdinovići – S.R.C.A svojom ponudom usluga stvara najbolje uvjete svojim klijentima u sektoru sporta, rekreacije i rehabilitacije te prati tempo današnjeg života.

S.R.C.A se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području općine Olovo. Kompleks je sagrađen 2016.godine a zbog sportskih terena i raznovrsnih sadržaja u kojem gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najatraktivnijih i najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

Svakodnevno Vam pripremamo kvalitetnu ponudu i program da Vaši dani budu ispunjeni mirom i zadovoljstvom te da uživate u bogatom sportskom i kulturno-edukativnom sadržaju. Posebno smo ponosni na sadržaj za dječju zabavu, gdje djeca u sigurnom i vrlo privlačnom ambijentu obogaćuju svoje djetinjstvo.

Naša ponuda se bazira na principu ALL INCLUSIVE aranžmana:

Neograničena konzumacija hrane i pića

Doručak 09-10:30h / švedski stol: domaći uštipci/peciva, slani i slatni namazi, sendviči, domaće suho meso, kuhane hrenovke, domaća kuhana jaja, kajgana, pura domaći sir, kajmak, mlijeko, domaći čaj...

Ručak 13-15:30h/švedski stol: miješano meso (junetina, piletina, kobasice, ćevapi, pljeskavice), razne pite (burek, sirnica, zeljanica, krompiruša), domaća, pizza, bosanska jela/variva (grah, sarma, gulaš, punjene paprika, pileći paprikaš...), prilozi, sezonska salata, kolači

Večera 19-20:30h/švedski stol: juhe (čorbe), bosanska jela/variva, meso sa prilozima, riba sa krompir salatom, razne pite, tjestenine, sezonska salata, kolači...)

Grill „Usput“ 12 – 17 h: neograničena konzumacija jela sa roštilja + pomfrit

Pizzeria „Ajdinka“  12 – 17 h: neograničena konzumacija pizze


Topli napici i osvježavajuća pića (kava, čaj, kakao, prirodni sokovi, gazirani sokovi)

o Restoran Kod Amidže  (u hotelu Centar)

o Pizzeria Ajdinka (u hostelu)

o Caffe Štala

o Grill Usput

o Caffe bar  Ajdinovići (u SPA centru)

o Caffe bar Relax  (ljetni vrt velikog bazena)

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići   -   S.R.C.A d.o.o.

Sport i zabava

Sportske aktivnosti (uz omogućene sportske rekvizite):

o Odbojka na pijesku x 2

o Nogomet – veliki i mali golovi x 2

o Košarka 

o Tenis

o Plivanje 


Organizacija u dogovoru sa gostima (za grupe):  Igre bez granica  (vuća konopca, trčanje u vrećama, trčanje na 3 noge, bacanje u dalj kamena s ramena, između 2 vatre, nošenje jaja u žlici...)

Spa centar 

Hidromasažni bazen, Bazeni (otvoreni, veliki i mali, uz ležaljke, suncobrane, skakaonicu)

Fitness centar (sa novom opremom i rekvizitima za rekreaciju i rehabilitaciju), Korištenje salona za igru i zabavu za djecu i odrasle (bilijar, pikado, stolni nogomet, društvene igre, šah)

Korištenje dječjeg zabavnog parka – uz mnoštvo sadržaja: tobogani, tuneli, drveni dvorci, konopci....

Korištenje dječije zatvorene igraonice, Korištenje trampolina za djecu, Korištenje vozića za djecu

Obilazak najvećeg ZOO vrta u BiH (preko 300 domaćih životinja, koje djeca mogu hraniti, igrati se s njima i slikati)

Bosanski psi tornjaci, razne ptice, fazani, golubovi, paunovi, krave, volovi, koze, ovce, jarad, janjad, konji, magarad, guske, purani, patke, koke, zečevi, košute, jeleni, mačke....

Jahanje konja za djecu, Svjež zrak na oko 950 m n/v 

Hotel: 

Hotelski smještaj u 24 sobe, sa ukupno 95 kreveta. Sobe su opremljene po najsuvremenijim standardima, te zavisno od broja kreveta sadrže: francuski ležaj, dvosjed, fotelju, TV, WC, kupaonicu, ormar za odjeću, balkon sa stolom i stolicama, pogled na bogato prirodno okruženje, besplatan parking. 

U sklopu hotela se nalazi restoran, ljetni vrt, SPA centar (bazen, jacuzzi, saune).