Hotel Castrum Novum je smješten na veličanstvenom položaju, svega nekoliko metara od Novigradskog mora. Uživajte u veličanstvenom pogledu, vrhunskim jelima i osvježavajućim pićima na hotelskim terasama! Kupon je iskoristiv u periodu 18.07.- 19.08.2017. (ovisno o odabranoj opciji)!

Hotel Castrum Novum je smješten na veličanstvenom položaju, svega nekoliko metara od Novigradskog mora. Uživajte u veličanstvenom pogledu, vrhunskim jelima i osvježavajućim pićima na hotelskim terasama! Neka bude vaša baza i mjesto na kojem ćete započeti brojna nezaboravna iskustva!

Hotel ima 27 apartmana sa jednom ili dvije spavaće sobe, malom kuhinjom, tušem, klima –  uređajem, električnim štednjakom, hladnjakom, posuđem i priborom za jelo, SAT TV-om, telefonom, bežičnim internetom. 

U hotelskom restoranu možete uživati u specijalitetima vrhunskih kuhara, ili možete uživati u ispijanju kave na terasi. Hotel Vam omogućuje i privatan parking, bicikle, kajake, ležaljke i suncobrane. Također možete unajmiti dva jeepa, minibus ili gliser.