PodržimoNaše

ŠPICA SEZONE u dalmatinskom Novigradu! 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za dvoje u Aparthotelu Castrum Novum u periodu: 18.07.- 19.08.2017. već od 3699 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Castrum Novum je smješten na veličanstvenom položaju, svega nekoliko metara od Novigradskog mora. Uživajte u veličanstvenom pogledu, vrhunskim jelima i osvježavajućim pićima na hotelskim terasama! Kupon je iskoristiv u periodu 18.07.- 19.08.2017. (ovisno o odabranoj opciji)!

Hotel Castrum Novum je smješten na veličanstvenom položaju, svega nekoliko metara od Novigradskog mora. Uživajte u veličanstvenom pogledu, vrhunskim jelima i osvježavajućim pićima na hotelskim terasama! Neka bude vaša baza i mjesto na kojem ćete započeti brojna nezaboravna iskustva!

Hotel ima 27 apartmana sa jednom ili dvije spavaće sobe, malom kuhinjom, tušem, klima ���  uređajem, električnim štednjakom, hladnjakom, posuđem i priborom za jelo, SAT TV-om, telefonom, bežičnim internetom. 

U hotelskom restoranu možete uživati u specijalitetima vrhunskih kuhara, ili možete uživati u ispijanju kave na terasi. Hotel Vam omogućuje i privatan parking, bicikle, kajake, ležaljke i suncobrane. Također možete unajmiti dva jeepa, minibus ili gliser.