[Grebaštica kod Šibenika] Samo za kupce Crnog Jaja! 2 ili 3 noćenja u apartmanu s pogledom na more ili apartmanu s terasom, sve za do 5 osoba već od 1125 kuna u Apartmanima Hana!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se nedaleko od Šibenika u simpatičnom mjestu Grebaštica! Uživajte u prekrasnim plažama tijekom dana, a noću zabavu potražite u centru Šibenika! Kupon za ponudu vrijedi od 17.06.17. do 08.07.17.!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu s pogledom na more ili apartmanu s terasom, sve za do 5 osoba.

Ponuda 2 uključuje: 4 dana i 3 noćenja u apartmanu s pogledom na more ili apartmanu s terasom, sve za do 5 osoba.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Završno čišćenje je uključeno u cijenu! Boravišna pristojba je uključena u cijenu!


APARTMAN S POGLEDOM NA MORE

sastoji se od jedne sobe, 2 toaleta od toga jedan kupaonica-tuš kada sa wc-om, a drugi samo wc, kuhinje, dnevnog boravka, blagavaone, terase i balkona sa pogledom na more ukupne površine 70 m2. 
Kapacitet je 4+1 osoba, sam apartman se nalazi u potkrovlju kuće, opremljen je sa svime potrebnim, klimatiziran i naravno free wifi te parking kao i prethodni apartman.


APARTMAN SA TERASOM:

Apartman se sastoji od 1 sobe, 1 kupaonica sa wc-om, balkon sa terasom, hodnika i kuhinje/dnevni boravak i ima privatan ulaz. Kapacitet apartmana je 4 +1 osoba, od opreme izdvojio bi da je apartman klimatiziran, WiFi, satelitski programi-MaxTV, apartman je renoviran na jesen 2016.