MORAŠ OSIGURATI AUTO? Kupi najpovoljnije obavezno auto osiguranje na portalu Osiguraj.me i zgrabi 1000 kn dodatnih popusta + poklon kupon do 50 kn na Crnom Jaju te gratis SOS asistenciju na cesti!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Portal Osiguraj.me u suradnji s Crnim Jajem i partnerima, osiguravajućom kućom AS Osiguranje i SOS asistencijom na cesti, donose ti ponudu koji ne možeš odbiti! Kupi obavezno auto osiguranje i zgrabi hrpu poklon!

Paket uključuje:

1. Povoljniju policu obaveznog auto osiguranja (AS Osiguranje) koja odmah stiže e-mailom

2. Gratis SOS asistencija na cesti kroz godinu dana u vrijednosti 69 kn 

3. Poklon 1000 kn dodatnih popusta na tvom Crno Jaje računu

4. Poklon kupon u vrijednosti do 50 kn na Crno Jaje 

Zašto Osiguraj.me?
Zato što samo na Osiguraj.me možeš kupiti povoljnu policu obaveznog auto osiguranja uz najveći paket poklona ikad! Uz policu obaveznog auto osiguranja koja ti stiže na e-mail i poštom, dobivaš još i gratis godinu dana asistencije na cesti u vrijednosti 69 kn, 1000 kn dodatnih popusta na CrnoJaje.hr i poklon kupon za Crno Jaje ponudu u vrijednosti do 50 kn!

Kako realiziram svoje poklone?
Poklon 1000 kn dodatnih popusta te asistenciaj na cesti stižu ti na e-mail u obliku KODA koji koristiš na stranicama Crnojaje.hr i SosAsistencija.hr. Poklon kupon u vrijednosti do 50 kn na Crnom Jaju realiziraš tako da izabereš jednu od ponuda sa linka ovdje. 

Kako koristim svoje Crno Jaje dodatne popuste?
Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti, ako postoji, naznačen je na samoj Crno Jaje ponudi i automatski se skida s tvog Osiguraj.me fonda popusta pri plaćanju ponude na CrnoJaje.hr i tako za svaku kupljenu ponudu, sve dok ne potrošiš svih 1000 kn.

Do kada traje ova akcija?
Akcija traje do 01.09.2017.

Portal Osiguraj.me iza kojeg je Siguran klik d.o.o. za zastupanje u osiguranju je ekskluzivni zastupnik As Osiguranja, Adriatic Slovenica d.d., Draškovićeva 10, podržnica Zagreb, koje je u stopostotnom vlasništvu društva KD Group d.d., matično je društvo Grupe AS.