Vrhunski odmor u Preddvoru u Sloveniji! 3 dana i 2 polupansiona u Hotelu Bor 3*, brojne dodatne pogodnosti, sve za 2 osobe za samo 877 kn! Dijete do 12 godina boravi gratis!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena vrijedi za boravak od ponedjeljka do četvrtka, a za boravak od petka do nedjelje, nadoplata u iznosu 3 eura po osobi/dan, na recepciji! Ponuda uključuje i napitak mladosti prilikom dolaska na terasi hotela, 50% popusta na korištenje VIP finske saune (obavezna rezervacija prilikom dolaska), najam štapova za nordijsko hodanje, besplatno korištenje društvenih igara u hotelu, besplatno korištenje stanice za punjenje električnih automobila, gratis korištenje WiFi interneta; gratis parkinga, korištenje dječjeg igrališta.

Idilična priroda koja Vas ostavlja bez daha, jezero, šume i veličanstvene planine te odličan smještaj, gastronomska ponuda i prijateljsko osoblje pozivaju Vas u Hotel Bor***, blizu Kranja u Sloveniji! 

Hotel Bor i Dvorac Hrib je ugodno malo mjesto koje se nalazi u neposrednoj blizini jezera Črnava i planine Storžič. Savršena lokacija koja sa svojim jedinstvenim položajem uz prekrasno jezero nudi nezaboravan boravak i doživljaj. Bor Restoran nudi zdravu i ukusnu domaću hranu. Hotel Bor ima prekrasnu terasu s pogledom na jezero. Na terasi se možete opuštati i uživati ​​u pogledu na jezeru u bilo koje godišnje doba.

Samo nekoliko mjesta u Sloveniji imaju takav izuzetan položaj i bogate povijesne i kulturne tradicije kao Preddvor i njegova okolica. Različita arheološka nalazišta (gradina Bašljem, Vrtačnik Svetog Jakova ... ), dvorci i sakralni objekti neprocjenjive vrijednosti svjedoće o bogatoj povijesti  na sunčanoj strani Kamniško Savinjskih Alpa.

CrnoJaje preporuča provjeru raspoloživosti željenih termina prije kupnje kupona i rezervaciju ODMAH po primitku kupona na br. tel: 00386 (0)4 2559 200, ili e-mail: info@hotelbor.si ili prodaja@hotelbor.si.