[PROFESIONALNO USAVRŠAVANJE] Nauči tajne DINAMIČKOG FACEBOOK MARKETINGA kroz online lekcije i osiguraj si efikasniju prodaju preko interneta za samo 199 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dinamički Facebook Marketing je korak naprijed prema digitalizaciji i automatizaciji promotivnih i prodajnih procesa koji će vam pomoći da dostavite pravu poruku u pravo vrijeme pravom gledatelju i tako efikasnije prodajete preko Interneta!

Vaše reklame su relevantnije onim korisnicima koji ih mogu vidjeti, poruka je personalizirana i trošak znatno manji, a to je upravo ono što želimo postići na Facebooku. 

Program Dinamički Facebook Marketing prati ponašanje korisnika na Internetu i kroz automatsku komunikaciju šalje pravu poruku u pravo vrijeme na pravo mjesto i samo onima koji su pokazali interes i imaju potrebu za tim proizvodim ili uslugom!



Što moraš znati prije nego počneš promociju na Facebook-u? 
Jasno definiran problem – online vježba
Jasno definirana koristi za kupca - online vježba
10 karakteristika vašeg proizvoda - online vježba
Stvaranje svijesti o problemu
Stvaranje odnosa sa publikom 
Kreiranje liste kupaca – online vježba
Konverzija i kvalifikacija kupaca - 2 online vježbe 
Zadovoljstvo korištenja test proizvoda 
Struktura ponude 
Promocija / preporuke 
Affiliate i loyalty program 

ŽELIŠ SAZNATI VIŠE?
Program Dinamički Facebook Marketing prati ponašanje korisnika na Internetu i kroz automatsku komunikaciju šalje pravu poruku u pravo vrijeme na pravo mjesto i samo onima koji su pokazali interes i imaju potrebu za tim proizvodim ili uslugom. 
INTERESE  možemo pretpostaviti, ali  PONAŠANJE korisnika to će nas dovesti do POTREBA i TONA kojim korisnik želi da mu se obratimo, a to e korak naprijed u stvaranju odnosa i prodaji.