SENZACIJA!!! Mentalni trening koji koriste vozači Formule 1!!! 10 neurofeedback treninga i inicijalna procjena za neurofeedback tretman uz 40% popusta i za samo 1400kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neurofeedback je neinvazivna i zabavna metoda normalizacije moždanih valova. Bazira se na praćenju električne aktivnosti mozga (EEG-a) i davanju povratne informacije o toj aktivnosti...Kupon se može iskoristiti do 01.09.17., a nije ga moguće koristiti u periodu 24.07.-06.08.17.!

Treniranjem moždanih valova Vaše dijete može lakše i bolje učiti.

Mentalni trening koji koriste vozači Formule 1 i astronauti dostupan je i Vašem djetetu.

Trenirajte moždane valove i poboljšajte koncentraciju.

OPIS USLUGE:

Neurofeedback je neinvazivna i zabavna metoda normalizacije moždanih valova. Bazira se na praćenju električne aktivnosti mozga (EEG-a), koja se opisuje pomoću moždanih valova, i davanju povratne informacije o toj aktivnosti. Moždani valovi odraz su specifičnih mentalnih stanja, a neki obrasci moždanih valova mogu biti manje ili više poželjni za određene aktivnosti. 

Na neurofeedbacku učimo mozak postići optimalne obrasce moždanih valova. To radimo tako da se oni djetetu predstave kao povratna informacija koja mu je razumljiva i zanimljiva (videoigre, glazba, crtani filmovi) te nagrađivanjem točno određenih moždanih valova učimo mozak mijenjati ih. Pomoću malih se elektroda na glavi mjere moždani valovi dok dijete igra videoigricu. Trener prati moždanu aktivnost i podešava složenost igrice tako da potiče poželjne, a potiskuje nepoželjne obrasce.

Pozitivni su učinci neurofeedbacka vidljivi i u radu s djecom koja nemaju nikakvih poteškoća u svakodnevnom životu. Kod takve se primjene prvenstveno radi na vježbanju postizanja i što lakšeg zadržavanja tzv. opuštenoga fokusa, koji je izravno povezan s kvalitetom izvedbe većine mentalnih aktivnosti.

Teškoće koje djeci u Umo igraonici pomažemo svladati odnose se na:

Poremećaje pažnje i hiperaktivnosti (ADD/ADHD)

Poremećaje iz autističnog spektra

Epilepsiju

Specifične poremećaje učenja

Pri prvom dolasku provodi se inicijalna procjena koja se sastoji od intervjua i snimanja bazičnih elektrofizioloških mjera, na temelju kojih se određuje protokol rada. Trening traje između 35-45 minuta te se provodi dva do triputa tjedno.