[OTOK BRAČ] Odmor u Povljama na otoku Braču!!! Izaberite između 3 ili 6 noćenja za 2 osobe u Kampu Antonia u predivnom malom mjestu Povlja već od 349kn! Kupon je iskoristiv od 24.06. do 01.07.'17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 3 ili 6 noćenja u apartmanima ili kamp mjestu za šator ili kamp kućicu i čak do 7 dana odmora u prirodi! Kuponi se mogu spajati!!!

Kamp Antonia je smješten u masliniku duge obiteljske tradicije. S jedne strane okružen je borovom šumom koja pruža hlad i intimu, a s druge se pruža predivan pogled na planinu. 

Kamp ima i sve ostale sadržaje kao što su sanitarni čvor (muški i ženski wc s tuševima), kuhinju i dnevni boravak s tv-om te dostupnim WiFi-om. 

Gostima je pružena i usluga korištenja stolnog tenisa. Iz kampa postoji mogućnost odlaska na izlete autima i brodovima do svih mjesta na Braču, a pogotovo aktualnijih tipa Vidova gora, pustinja Blaca, Bol, Zlatni rat i sl.

Povlja

Povlja su se smjestila 10 km istočno od Sumartina, na sjevernoj strani otoka Brača. Povlja okružuju brojne uvale (Travna, Smokvica, Tičja luka, Tatinja, Luke) s različitim vrstama plaža, a u samom se zaljevu nalazi sigurna luka. 

Naselje odiše mirom i stoga je idealno mjesto za opuštajući obiteljski odmor. Povlja su u sezoni 2003 proglašena najljepšim malim turističkim mjestom po odabiru Turističke zajednice splitsko - dalmatinske županije. 

Povlja nude ponešto za svakoga, od brojnih zaljeva, dugih šetališta i kulturoloških znamenitosti, preko poznatih dalmatinskih specijaliteta, plodova mora, dobrog vina i ugodnog druženja uz dobru glazbu, sve do nezaboravnih noćnih provoda u brojnim barovima, pizzerijama i restoranima.