[SPLIT] Osvježimo lice i zaštitimo ga od sunca mezoterapijom! Vrhunski tretmani lica - paket mezoterapije ili protiv bora uz Body Balance već od 149kn! Čišćenje lica, Radiofrekvencija, masaža lica..

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obrišite sve nesavršenosti lica! Najmoderniji i najučinkovitiji tretmani lica samo na Crnom Jaju! Kupon se može iskoristiti do 07.08.2017.! Prije kupnje kupona odaberite željeni paket!

Poklonite svojoj koži pažnju i njegu i ona će Vam uzvratiti zdravim izgledom, sjajem i Vaše zadovoljstvo biti će veliko.

Masaža lica izaziva osjećaj vedrine i ugode! Djeluje opuštajuće i otklanja napetost i umor s lica. Masažom lica potičemo cirkulaciju, a masažnim pokretima dovodimo do boljeg tonusa kože i mišića lica. Nakon masaže koža je sjajna, a napetost u mišićima lica nestaje!

Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. 

Radiofrekvencija zagrijava tkivo pomoću električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda). Napon između elektroda brzo prelazi iz pozitivnog u negativni i naizmjenično privlači i odbija elektrone te nabijene ione.

Prirodni otpor (impedancija) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena. 


MEZOTERAPIJA  

Jedinstven, bezbolan tretman, bez upotrebe igleu kojem se u kožu aplicira  hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva koja potiču fibroblaste na produkciju kolagena i mladog vezivnog tkiva. Koži se vraća vlaga, tonus i sjaj, a mimika i izražaj lica ostaju potpuno očuvani. Mezoterapija potiče intenzivnu regeneraciju kože. 

Rezultat je znatno poboljšanje izgleda, boje i tonusa kože koja postaje napeta, glatka, a oštećenja i bore su manje vidljive.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija prvog dolaska na br.tel: 092/3569374, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska.