Dosta Vam je bolnih depilacija i njihovog kratkoročnog učinka?! Želite nešto dugoročnije i bezbolnije?! Želite depilaciju nakon čega Vaše dlačice neće rasti godinama?! Predlažemo popularnu IPL tehnologiju kojom se dugotrajno, brzo i bezbolno rješavate dlačica!

Pulsirajuća svjetlost najmodernija je i najdjelotvornija tehnologija trajnog uklanjanja dlačica na licu i tijelu. Posebnim IPL uređajem se koža u vrlo kratkim periodima izlaže svjetlu jakog intenziteta koje djeluje na melanin korijena dlake. IPL tretmanima depilacije djelovanje je direktno samo na površinske slojeve kože, pa epidermalni sloj ostaje zdrav i očuvan. IPL tretmani se rade u periodu od jeseni do ranog proljeća.


IPL - INTENZIVNO PULSIRAJUćE SVJETLO

Uklanjamo tamne dlačice sa tijela kod žena i muškaraca. Što je dlaka jača i tamnija rezultat je učinkovitiji. IPL metoda depilacije je sasvim bezbolna. Tretmane izvodimo u razmaku od 4 - 8 tjedana - ovisno koji dio tijela tretiramo. Dlaka ima 3 faze rasta, pa je jako važno da dlaku brijemo dok radimo IPL. Postupak ponavljanja tretmana ovisi o jačini same dlake, a time i željeni rezultat.


Kupon se može iskoristiti do 31.07.2017. 

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na broj telefona: 092/355-9421