Romantični odmor u Beogradu za dvije osobe! 3 dana i 2 noćenja u Deluxe sobi sa francuskim krevetom te doručkom za dvije osobe u Hotelu Majdan u Beogradu za samo 759kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za Beograd kažu da je grad koji nikad ne spava, zona zabave, te da ima najbolji noćni život u Europi! Ukoliko pak Vas više zanimaju kulturne znamenitosti, posjetite razne muzeje, spomenike, dvorove... Sadržaja je zbilja pregršt! Kupon se može iskoristiti u periodu 16.06.-16.07.17.!

Hotel Majdan smješten je 6 km od središta Beograda, a nudi à la carte restoran koji poslužuje jela međunarodne kuhinje. Dostupan je besplatni bežični pristup internetu.

Sve su sobe klimatizirane i sadrže LCD TV s kabelskim programima, sef i mini bar.

Vlastite kupaonice uključuju tuš i ručnike. 

Pojedine jedinice sadrže hidromasažnu kadu. 

Hotel Majdan obuhvaća recepciju otvorenu 24 sata dnevno, vrt i prostranu ljetnu terasu. Ostali sadržaji uključuju animatore, zajednički salon i skladište prtljage. Objekt nudi besplatno parkiralište.  Teretana je udaljena 300 metara.

Stajalište javnog autobusa s linijama koje prometuju do raznih dijelova grada nalazi se na 300 metara, a u centru grada su glavni autobusni i željeznički kolodvor.

Za Beograd kažu da je zona zabave, te da je ovdje najbolji noćni život u Europi. Posjetite razne klubove gdje gostuju poznata DJ imena, a kafići i razni klubovi otvoreni su svaki dan. 

Za vrijeme boravka u Beogradu, obavezno posjetite boemsku četvrt Skadarliju jer ovo je nezaobilazno mjesto za degustaciju lokalnih specijaliteta, a gotovo svi restorani imaju živu muziku! 

Ukoliko vas više zanimaju kulturne znamenitosti, posjetite razne muzeje, spomenike, dvorove...