[LUDILOOOO CIJENE] Po prvi puta u Hrvatskoj!!! Vrhunski Kὃnigsmann madraci dimenzija za sve mlađe bračne parove :) 140x200, 160x200, 180x200 ili 200x200 cm već od 1799kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hipoalergeni madrac u potpunosti se prilagođava anatomiji čovjeka, te je napravljen od prirodnih materijala (kokosovih vlakana), posebno dizajniran za alergičare i astmatičare! Madraci su dvostranski (sa 1 strane H3 a sa 2. strane H4 tvrdoća)! Navlake su perive na 30 stupnjeva! Kupon vrijedi do 31.08.'17.!

Madrac je izrađen od vrhunskih materijala uz korištenje najnovijih tehnologija. Debljina madraca je 24 cm.

Osnova proizvoda predstavlja dokazanu i vrlo cijenjenu suspenziju, izrađenu od neovisnih džepićastih opruga, koje dijele madrac u 9 zona. 

U njegovom središtu leži izuzetno izdržljiva, dvostruka kaljena žica napravljena sa tehnologijom NanoHARD. 

Prirodna kokosova vlakna, pojačavaju izdržljivost madraca istovremeno predstavljajući veliku prepreku od plijesni i grinja.

Uz kompletu ćete, uz presvlake madraca također dobiti i navlaku Premium sa troslojnom membranom. Premaz je izuzetno izdržljiv i prozračan te je idealno rješenje za svakoga!

Korak ispred drugih!

Jeste li znali? 

Ovo je 1. madrac u kojem se koristio inovativni sistem ljepljenja HotMelt.

Ova tehnologija več desetljećima nadmašuje konvencionalne premaze i ljepila na bazi vode. HotMelt, za razliku od konvencionalnih klasičnih sustava ljepljenja, prianjanja potpuno bez mirisa, jer su iz njeg eliminirane sve hlapljive nastale u postupku proizvodnje

Tko bi trebao koristiti ovaj madrac?

Svatko tko želi svom tijelu priuštiti dobar odmor i ugodan san.

Proizvod je namijenjen za sve one koji žele uživati ​​u udobnosti svog kreveta.

Sjetite se da dobro naspavana noć ovisi o uspjehu novog dana!


SASTOJCI:

Navlaka Premium - anti-alergijska membranasta struktura i produženi period nošenja. Navlaka uvijek jamči najvišu razinu svježine i higijene, jer je lako skinete i operete.


Pocket NanoHARD - madrac je podijeljen u 9 zona tvrdoće. Sastoji se od inovativnih žepkastih opruga koje su međusobno raspoređene u svom dijelu, izrađene od visoko elastičnih materijala. U madracu se nalazi više od 289 opruga/ m2, koje su bile napravljene tehologijom dvostrukog kaljenja, koja omogućava 30-godišnji vijek madraca.

Dio madraca od kokosa - sa svojim svojstvima učinkovito sprječava plijesan i alergije, udobnost spavanja i osigurava pravilnu cirkulaciju zraka, osim toga i produljuje vijek madraca.

Zračna vlakna - sintetički proizvedeni materijal s pogledom prema dolje predstavlja prepreku od plijesni i grinja i osigurava odličnu ventilaciju madraca.

Poliuretanska pjena se formira visokoj strani gustoće i prednjem dijelu strunjače te pruža snažne i izdržljive rubove.

Tvrdoća -  Madraci su dvostranski (sa 1 strane H3 za osobe od 60-100kg, a sa 2. strane H4 tvrdoća sa osobe sa 100kg na više)! 

Prilagodiv okvir, konstrukcija madraca omogućava njenu upotrebu u prilagodivim krevetnim okvirima.

Filc povećava trajnost madraca i odvaja suspenzije od pjenastog umetka.