Uređivanje i stiliziranje obrva koncem "threading" i bojanje obrva za samo 49 kuna u Beauty centru Fen u Zagrebu! Kupon se može iskoristiti do 21.08.2017.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prilikom threadinga koristi se poseban konac koji podiže dlaku obrva i čupka iz korijena. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije, a nema osjećaja ljepljivosti od voska i krema!

THREADING - oblikovanje obrva svilenim koncem je drevna egzotična metoda za uklanjanje dlačica na licu koji je nastao u dijelovima Indije, Srednjeg i Dalekog istoka, te je trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u zapadnim zemljama, pogotovo Velikoj Britaniji i SAD-u!  Osim popularnog threadinga u salonu očekuje Vas i bojanje obrva!



Threadingom se dobiva puno precizniji oblik nego čupkanjem pincetom ili voskom jer je moguće odstraniti samo jednu dlačicu ili cijeli red dlačica odjednom, te se tako dobiva vrlo precizan tzv. ''arch" efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i daje efekt liftinga.


Kupon se može iskoristiti do 21.08.2017.

ODMAH po kupnji kupona obavezna najava ili minimalno dan ranije na br. tel. 099 513 7847, uz KOD i ID kupona po primitku.