Čarobno uzbuđenje u srcu Pomurja! Uzmite si vremena za kratki izlet ili provedite ljetnu večer uz 1 ili 2 noćenja na bazi doručka za dvoje u boutique hotelu Sun House u Banovcima već od 935kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[SLOVENIJA] Sun House, butik hotel je oaza usluge, u koji ćete uvijek ponovo osjetiti magično uzbuđenje i doživjeti svaki puta nešto novo....Kupon vrijedi isključivo od 01.07. do 30.09.2017.! Prijekupnje birajte između 3 opcije! Opcija 1 vrijedi od ponedjeljka do petka!

Sun House sadrži pet prostranih i ukusno namještenih luksuznih soba u prekrasnoj ladanjskoj vili, u srcu prirodnog bogatstva Prlekije, koja može ugostiti do 13 gostiju u isto vrijeme i ponuditi prijeko potrebnu diskreciju i udobnost. Po dolasku nećete morati stajati u redu i čekati ključeva odabrane sobe, jer čim otvorite vrata dočekat će Vas ljubazno osoblje pozdraviti i pozvati u kuću. Nakon dugog putovanja sigurno će Vam prijati mirisna šalica kave, topao aromatični čaj, čaša domaćeg vina ili ukusan domaći sok. 

Dok se Vi lagano opuštate i odmarate, mi ćemo Vam ukratko predstaviti sve mogućnosti naše kuće, predstaviti Vam opuštanje i razmaziti Vas uz naš SPA, ukazivati na tajne odabranog paketa, slušati Vaša očekivanja i želje i objaviti sve skrivene zanimljive kutke kuće i okolice.

 

Možete se slobodno opustiti, jer ćemo Vam uvijek stajat nadohvat ruke i na raspolaganju da ispunimo Vašu svaku želju i očekivanje, tako da se možete potpuno opustiti i samo bezbrižno uživati. Slobodno se prepustite u naše iskusne ruke a mi ćemo Vam prirediti nezaboravno uživanje kao da ste kod kuće iako ste daleko.

Ovaj mali i moderno uređeni butik hotel smješten je u srcu regije Pomurje. Iz objekta se pruža panoramski pogled na okolne brežuljke, a gostima je u na raspolaganju i besplatan SPA centar.

Svi suitevi butik hotela Sun House Banovci obuhvaćaju velik balkon ili terasu. Sve su jedinice klimatizirane te uključuju veliku kupaonicu, TV ravnog ekrana i besplatni bežični pristup internetu. Također, svakog dana gostima se u sobu dostavlja svježe voće.

Objekt sadrži bio saunu, finsku saunu, sobu za opuštanje i vanjsku hidromasažnu kadu. U SPA centru Sauna and Spa Garden dostupni su razni wellness programi i masaže.

U enoteci butik hotela Sun House gosti mogu kušati domaća vina. Razni restorani nalaze se na 10 km od hotela.

Također, gosti mogu splavariti na rijeci Muri, udaljenoj 1 km.