OVOG SRPNJA LJETUJTE U ZADRU!!! 2 ili 5 noćenja u Aussie Dream Apartmanima pogled more s balkonom, već od 1089 kuna za dvoje odraslih ili uz opciju s dvoje djece!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za ponudu vrijedi od 01.07.17. do 31.07.17. ! Prije nego što stisnete KUPI izaberite između 4 opcije smještaja! Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnosti: tražite li idealan smještaj, autohtone gurmanske delikatese, kulturne znamenitosti, suvremene sportske objekte te raznovrsni izletnički program, odabrali ste pravu destinaciju za odmor, sport i zabavu.

Svaki apartman ima king size krevet i ormar s tri vrata. U lounge zoni ima krevet na izvlačenje od 160 cm gdje može spavati 2 djece. WI-FI, osigurani zatvoreni parking, klima, grijanje, potpuno opremljena kuhinja, mašina za pranje rublja, roštilj, zona za jedenje na otvorenom 50 m od mora i teniskog igrališta.

Zadar

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnost. Posebnost grada neodoljiva je za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane. 

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu.