KOMPLETNA ANALIZA STANJA VAŠEG ORGANIZMA ZA SAMO 1 minutu uz savjetovanje o načinu prehrane i potrebnim suplementima u Beauty centru Callisto u PULI za samo 249 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BEZ vađenja krvi, štetnih zračenja, neprijatnih ispitivanja i davanja uzoraka! Najsuvremenija tehnologija bazirana na osnovama kvantne medicine koristeći magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela otkriva i analizira informacije o psihičko-fizičkom stanju organizma te može ukazati na neke bolesti puno prije nego se uoče na fizičkom planu.

Kompletna analiza za kardiovaskularni sistem, funkcije jetre, bubrega, pluća, minerali, vitamini, aminokiseline toksini stanje mozga, nervni sistem.

MAGNETNO KVANTNO  REZONANTNA  ANALIZA SA 38 PARAMETARA   je najsuvremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koja koristi magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetskih impulsa tijela. Ovaj tip dijagnostike je nastao još u Sovjetskom savezu za potrebe svemirskih programa i avijacije, a primjenjivao se pri kontroli zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih olimpijskih sportaša, te ljudi sa specijaliziranim zanimanjima. Pokazavši vrhunske rezultate ova tehnologija se počela primjenjivati na širem području, te je danas dostupna svima koji vode računa o svome zdravlju. Dobiveni nalazi prikazuju kompletnu sliku stanja vašeg organizma. Ovaj tip dijagnostike otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu ukazati na neka oboljenja mnogo prije nego što se ona manifestiraju u fizičkom obliku. Zaboravite na vađenje krvi, zračenja i neugodna testiranja i dobijte kompletnu analizu stanja vašeg organizma u samo par minuta


Magnetno-Kvantno-Rezonantna analiza daje analizu za:  Kardiovaskularni i cerebrovaskularni sustav, gastrointestinalnu funkciju, funkciju jetre, debelog crijeva, žuči, gušterače, bubrega, pluća, mozak i živce, bolesti kostiju, mineralnu gustoću kostiju, reumatoidne bolesti kostiju, indeks rasta kostiju, šećer u krvi, mikroelemente, vitamine, aminokiseline, koenzime, endokrini sustav, imunološki sustav, ljudski toksin, teške metale, osnovne fizičke kvalitete, alergije, pretilost, kožu, oči, kolagen, meridijane, puls srca i mozga, masnoću u krvi, prostatu, muške spolne funkcije, spermu i sjeme, ginekologiju, grudi, menstrualni ciklus, sveobuhvatan izvještaj

Na kojem principu radi:  Ljudsko se tijelo sastoji od velikog broja stanica koje kontinuirano rastu, razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regeneriraju kroz vlastito dijeljenje. U tijelu odrasle osobe se 25 miliona stanica podijeli u minuti, dok se regenerira 100 miliona krvnih stanica. Za vrijeme procesa staničnog dijeljenja i rasta, atomska jezgra pod naponom stvara baznu osnovu naših stanica a superbrzi elektroni izvan jezgri su u neprestanim promjenama zbog čega dolazi do konstantnog emitiranja elektromagnetskih valova. Ti valovi koje naše tijelo emitira su pokazatelj stanja našeg organizma i razlikuju se ovisno o tom istom stanju (zdravo, manje zdravo, bolesno stanje, itd.). Ukoliko imamo način da pročitamo te elektromagnetske valove, onda imamo i način pročitati kakvo je stanje našeg organizma.  

Kvantna medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promjena frekvencije tih vanjezgrenih staničnih elektrona, promjene njihovih orbita koje pak prouzročuju promjene na nivou atoma, zatim u malim i većim biomolekulama, te na kraju i promjenama u samim stanicama, kao i organu kojeg one čine. Ukratko, ukoliko se promijeni fekvencija elektrona, promijeniti će se i elegtromagnetski val koji stiže do atoma koji se pregledava. Te promjene do kojih dolazi zbog bolesti i fizičkih promjena u nutritivnoj sferi su obično slabe i variraju od nano do mikrogausa. U principu, energija i frekvencija prolaze kroz pojačivač i stižu do računala koje ih procesuira, uspoređujući dobivene rezultate sa onima koji spadaju u rezultate normalnih kvantnih vrijednosti. Veličina ukazanih vrijednosti upućuje na prirodu u vrstu promjena staničnih vrijednosti.  Rezultati ovog ispitivanja su tu samo za referencu, ne kao i dijagnostički zaključak.