NOVO! Paket mršavljenja u Beauty centru Callisto u Puli! 3 kavitacije + 3 multipolarne radiofrekvencije u jednom tretmanu + 3 limfne drenaže za samo 349 kuna!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

3 ultrazvučne kavitacije + 3 multipolarne radiofrekvencije (u jednom tretmanu) i 3 limfne drenaže postižu se vrlo efikasni i neposredno mjerljivi rezultati, tretmani su sigurni, neinvazivni i bezbolni, a metoda klinički dokazana!

 *Gubitak masnog tkiva
*Eliminacija celulita i saniranje narančine kore
*Zatezanje opuštene kože
*Poticanje metabolizma-otpuštanje štetnih tvari i nakupljene vode

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju tako da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Drugim dijelom tretmana direktno se djeluje na potkožno vezivno tkivo. Djelovanje multipolarnog RF-a izaziva kontrakciju postojećih kolagenih vlakana što je uvjet da koža postane ponovo zategnuta i glatka. Postojeći kolageni lanci se zatežu, a istovremeno se i fibroblasti stimuliraju da proizvode više kolagena tako da je učinak dugotrajan!

Tretmanom koncentracija lokaliziranih masnih naslaga prije svega na trbuhu, kukovima, stražnjici i bedrima, kao i celulitom zahvaćenih dijelova tijela,  postižu se vrlo efikasni i neposredno mjerljivi rezultati. Tretmani su sigurni, neinvazivni i bezbolni, a metoda klinički dokazana. Jednako uspješno se koristi i kod žena i kod muškaraca. Tretmani se rade u vremenskom razmaku od tjedan dana. Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani peacemaker, metalni implantati, poremećaji koagulacije, hepatitis infekcije, dijabetes, trudnoća i dojenje!

LIMFNA DRENAŽA – intenzivni tretman za smanjenje natećenosti tijela i eliminaciju nakupljene vode i toksina, poboljšanje cirkulacije. Pomaže tretmanu ultrazvućne kavitacije da tijelo ekspresno izbaci razbijene masne naslage