Izvanredna tehnologija za rejuvenaciju kože i eliminaciju crvenila - tretman REJUVENATE LED MASKOM u Beauty centru Callisto u Puli za samo 99 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

RejuvenatE LED Maska zasnovana na fotodinamičkoj terapiji je veličanstveno, znanstveno i tehnološko dostignuće koje koristi djelovanje svjetlosne enargije za njegu i tretmane kože!

REJUVENATE LED MASKA
- Tretman uklanjanja akna
- Antimikrobno djelovanje
- Zatezanje, obnova kolagena i rejuvenacija kože
- Anti ageing tretman zaglađivanja finih bora
- Mikrocirkulacija i uklanjanje pigmentacijskih mrlja
- Ubrzano obnavljanje kože kod ožiljaka
- Ubrzani tretman oporavka nakon operacija i lasera

Svjetski je poznata inovacija kao HI-tech specijalist za njegu lica. Koristi se svjetlosnom terapijom, potpuno bezopasna bez neželjenih posljedica i ne oštećuje kožu. 

Svjetlosna energija se prenosi u samu stanicu, ubrzavajući sam proces obnove stanice i stimulira fibroblast za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine.
Rejuvenate LED Maska daje vrhunske rezultate a tretman je potpuno bezopasan i ugodan. 

Maska ima 3 modaliteta rada:

A modalitet:  415 nm svjetlosna valna dužina PLAVA SVIJETLOST 
Odgovorna je za poboljšanje i njegu aknozne kože, umiruje upalne procese i uništava bakterije. Frekvencija čistog plavog svjetla učinkovito uništava Propionbakterije odgovne za pojavu akna. Prodire u dermis 0,25 mm i uništava živu strukturu bakterija, dok plava svijetlost ima efekt hlađenja i smanjuje neugodu i bol.

B modalitet:  630 nm svjetlosna valna dužina CRVENA SVIJETLOST 
Savršeni je face lifting učinak, stimulacija proizvodnje kolagena, i poboljšanje cirkulacije i prokrvljenosti lica. Preporuča se korištenje tretmana nakon laserskih i IPL tretmana i operacijskih zahvata jer izuzetno ubrzava oporavak kože lica nakon takvih zahvata i zacjeljivanje rana. Frekvencija čistog crvenog svjetla prodire u duboke slojeve dermisa, ubrzava metabolizam stanica i mikrocirkulaciju te pospješuje obnovu stanice i kolegena. Također potiće brže odstranjivanje mrtvih stanica, stimulira lučenje fibroblasta- regenerativni faktor, tako da obnavlja oštećenu kožu, briše sitne bore, sužava pore i obnavlja elesticitet kože. 

C modalitet:  415 nm + 630 nm svjetlosna valna dužina LJUBIČASTA SVIJETLOST 
Ujedinjuje modalitete A i B.

Za najdjelotvorniji učinak preporuka je napraviti kuru od 10 tretmana.