Ljetni paket tretmana za lice! 1x kriolipoliza, hidratacija lica i 1x radiofrekvencija lica u Salonu Mia u Splitu uz 60% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Guštajte u tretmanu lica u salonu Mia u Splitu! Iskoristite svoj kupon uz senzacionalnu ponudu i odličnih 60% popusta! Kupon vrijedi do 26.08.2017.!

Ponuda uključuje ljetni paket tretmana za lice.


Paket se sastoji od: 1x kriolipoliza, hidratacija lica i 1x radiofrekvencija lica 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 099 196 0836 ili 099 444 4162, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Adresa korištenja kupona: ŠIBENSKA 27, SPLIT

Tretmanom lica RF znatno se smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica te uspješno tretiraju akne.

Smanjivanje bora na licu i oko očiju - RF tretmanima znatno se ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja.

Podizanje vjeđa i obrva - Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.

Zatezanje opuštene kože - Mlohava i opuštena koža može nastati kao rezultat naglog rastezanja kože ili gubitka masnog tkiva zbog starenja. U oba slučaja dolazi do jakog oštećenja vezivnog tkiva, a često i pucanja kolagenih i elastinskih vlakana. RF valovima moguće je takvu kožu znatno zategnuti i poboljšati joj tonus i napetost zbog regeneracije kolagenih vlakana i vraćanja tonusa kože.

Podbradak - Dubinskim zagrijavanjem masnog tkiva i uništenjem masnih stanica RF valovi znatno smanjuju podbradak, a zbog regeneracije kolagena taj dio kože se zateže, pa se i sam podbradak vidno smanjuje.

Tretiranje akni - RF valovi uništavaju žlijezde lojnice i imaju jak protuupalni učinak koji dovodi do postupna ozdravljenja upalno promijenjenog tkiva. Uz to, smanjuju lučenje sebuma i dovode do sužavanja pora. Osobito dobro djeluju kod hormonalno uvjetovanih akni, a kod ožiljaka dovode do vidnih poboljšanja.

Najbolje od svega je što se sve čari ovog sjajno tretmana mogu vidjeti već 10 dana od početka tretmana.