Prije kupnje izaberite jednu od 2 opcije: 2 dana/1 noćenja za dvoje s polupansionom za samo 560 kn ili 8 dana/7 noćenja za dvoje s polupansionom za samo 3899 kn!

Hotel Podgorka 2* smješten je u samom centru prekrasnog turističkog mjesta Podgora. Hotel je udaljen svega desetak metara od plaže i kristalno čistog mora.

Plaža: direktno na predivnoj šljunčanoj plaži uz gradsku promenadu. 

Hotelski sadržaji: buffet restoran, a la carte restoran Riva, Cocatail bar sa živom glazbom, mjenjačnica, besplatan WIFI pristup internetu u lobby-u, parking (doplata 45 kn/dan na recepciji), sef na recepciji (doplata 10 kn/dan na recepciji), TV salon, mogući kućni ljubimci u sobi (doplata 75 kn/dan na recepcji).

Zabavni i sportski sadržaji: ležaljke i suncobrani dostupni gostima hotela, tuševi i kabine za presvlačenje, wellness i fitness u hotelu Medora Auri 4* (uz doplatu), bar na plaži, razni programi vježbanja na plaži, raznovrsni izbor izleta i aktivnosti u okolici za sve uzraste i razne akivnosti, sportska ponuda u blizini hotela (uz doplatu), tenis tereni, sportovi na vodi- ronjenje, jedrenje, jedrenje na dasci, parasailing, banana brod, pedaline, sandoline, motorni čamac, jedrenjak, čamac na vesla, vodeni tobogan. 

Sobe: skromno opremljene, telefon, tuš/kada/WC. Dvokrevetne sobe imaju balkon, a trokrevetne su bez balkona.

Prehrana: bogat buffet doručak i večera.