Prije kupnje izaberite jednu od 2 opcije: 2 dana/1 noćenje za dvoje sa polupansionom za samo 440kn ili 8 dana/7 noćenja za dvoje s polupansionom za samo 3049kn! Hotel Podgorka 2* smješten je u samom centru prekrasnog turističkog mjesta Podgora. Hotel je udaljen svega desetak metara od plaže i kristalno čistog mora...

Popusti:

Djeca na 3. ležaju: dijete 0-9,99 god. 100%, dijete 10-13,99 god. 50%, 2 djece 3-11,99 god. svako dijete 60%

Djeca 3-13,99 god. na osnovnom ležaju s jednom odraslom  30%, odrasli na 3. ležaju 30%.


Doplate:

Puni pansion u restoranu Riva 140 kn, korištenje dvokrevetne sobe kao jednokrevetne +60%, dječji krevetić 40 kn, boravišna pristojba –14 kn.


Položaj/osnovne informacije:  Hotel Podgorka 2* smješten je u samom centru prekrasnog turističkog mjesta Podgora. Hotel je udaljen svega desetak metara od plaže i kristalno čistog mora.


Plaža: direktno na predivnoj šljunčanoj plaži uz gradsku promenadu. 


Hotelski sadržaji: buffet restoran, a la carte restoran Riva, Cocktail bar sa živom glazbom, mjenjačnica, besplatan WIFI pristup internetu u lobby-u, parking (doplata 45 kn/dan na recepciji), sef na recepciji (doplata 10 kn/dan na recepciji), TV salon, mogući kućni ljubimci u sobi (doplata 75 kn/dan na recepcji).


Zabavni i sportski sadržaji: ležaljke i suncobrani dostupni gostima hotela, tuševi i kabine za presvlačenje, wellness i fitness u hotelu Medora Auri 4* (uz doplatu), bar na plaži, razni programi vježbanja na plaži, raznovrsni izbor izleta i aktivnosti u okolici za sve uzraste i razne akivnosti, sportska ponuda u blizini hotela (uz doplatu), tenis tereni, sportovi na vodi- ronjenje, jedrenje, jedrenje na dasci, parasailing, banana brod, pedaline, sandoline, motorni čamac, jedrenjak, čamac na vesla, vodeni tobogan. 


Sobe: skromno opremljene, telefon, tuš/kada/WC. Dvokrevetne sobe imaju balkon, a trokrevetne su bez balkona.


Prehrana: bogat buffet doručak i večera.