[POSEDARJE] Početak srpnja i kraj kolovoza uz smještaj u Apartmanima Tamarix**** u Vinjercu na 3 ili 8 dana u studio, dvoetažnom ili grand apartmanu uz uslugu doručka za 2 ili 4 osobe već od 1119kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 01.07.17. do 17.07.17. i od 22.08.17. do 04.09.17.! Smješten na obali, na morskom žalu sa šljunčanom plažom udaljenom dvadeset metara od apartmana. Tamarix pripada staroj zaštićenoj jezgri u kojoj posjetitelj nalazi mir i odmor jer je odvojen od urbanog života i masovnog turizma.

U Tamarixu svaki posjetitelj ima svoje mjesto jer je orijentiran na goste koji traže originalan i prirodan odmor. Sastoji se od sedamnaest udobnih i prostranih apartmana, opremljenih i za duži boravak (kuhinja, hladnjak, televizor).

Tamarix je, nakon dugo godina, obnovljen i ponovno na raspolaganju turistima koji traže odmor u neposrednom dodiru s prirodom i tradicijom. Boravak u Tamarixu je sada novi doživljaj. On je opet tu. Ostaje ime Tamarix u Vinjercu.

Vinjerac

Vinjerac je slikovito ribarsko mjesto okruženo parkovima prirode, a svega nekoliko minuta vožnje udaljeno od čvora Maslenica, na autocesti Zagreb-Split. Uvučen u more i skriven od urbanog života, Vinjerac čuva identitet prošlog vremena. To je oaza mira i odmora, turistički nepoznata koja obećaje i daje.

Ugođaj zaokružuju ljubazni domaćini koji čuvaju tradiciju i običaje Vinjerca. Dojmit će svakog posjetitelja te mu omogućiti da se osjeća kao kod kuće.

Sadržaji u Vinjercu su dostatni zadovoljiti potrebe turista. U mjestu se nalazi nekoliko restorana poznatih po ribljim specijalitetima, trgovina, pošta, tržnica a u bližoj okolici više opskrbnih centara - na udaljenosti od samo 15 km. Novost je obnovljeni hotel Tamarix s konfornim apartmanima, što je prekretnica u turističkoj ponudi Vinjerca.

Vinjerac pruža opušten, lijep i zdrav odmor.