Crno Jaje i Smart Travel vode Vas 02.09.2017. u Postojnu i Bled! Jednodnevni izlet uz prijevoz turističkim autobusom, sve razglede prema programu, licenciranog pratitelja za samo 159 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte podzemni svijet najpoznatije spilje na svijetu, posjetite veličanstveni Predjamski dvorac i jedinstveni slovenski biser - Bled! Polazak sa autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 - 507) u 06.50h prema POSTOJNI i PREDJAMSKOM DVORCU.... GARANTIRANO!!!

PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 06.35h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 06.50h prema POSTOJNI i PREDJAMSKOM DVORCU. Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Po dolasku obilazak veličanstvenog PREDJAMSKOG DVORCA, izgrađenog u okomitoj stijeni visokoj 123 metra gdje kraljuje već više od 700 godina. Njegovu romantičnom izgledu doprinosi i idilična riječica LOKVA koja duboko ispod dvorca ponire u podzemlje. Nakon obilaska tajnovitog dvorca slijedi posjet POSTOJNSKOJ JAMI, jednoj od najpoznatijih na svijetu, čije je dužina impozantnih 21 km i nevjerojatno je bogata špiljskim ukrasima, podzemnim životinjskom svijetom te tragovima ljudskog života. 

Za obilazak se ne trebate posebno pripremati; potrebna Vam je samo TOPLIJA ODJEĆA jer je temperatura u špilji tijekom cijele godine 10 °C. Velik dio prekrasnih dvorana i siga pogledat ćete tijekom uzbudljive vožnje električnim vlakićem, a kroz dvorane i rovove pune sigastog blaga prošetat ćete s vodičem, svih 5 km otvorenih dijelova, koji su izrazito pogodni i lako dostupni posjetiteljima. 

Nakon obilaska jame, nastavljamo našu vožnju u smjeru BLEDA. Dolazak u Bled, biser slovenskih Alpi, kojeg okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepoti jezera. 

Slijedi slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero i mogućnost vožnje tradicionalnim čamcem po jezeru do BLEDSKOG OTOKA i posjeta baroknoj CRKVI SV. MARIJE na otoku s odlično sačuvanim freskama i prilikom da posjetitelji zazvone za sreću i ispunjenje želja (uz doplatu na licu mjesta)! Nakon opuštanja uz kavu kolač, nastavljamo. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto dolaska je predviđen u večernjim satima.

Turistička agencija Smart Travel prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ''Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu'' kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.