LAST MINUTE PONUDA! Posjetite Šibenik, uživajte u Dječjem festivalu i smjestite se u samom centru, tik do manifestacije u Hotelu Jadran! 2 noćenja na bazi polupansiona za dvoje za 999 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spakirajte kofere i pravac u Šibenik! Ponuda vrijedi do 01.07.2017. do kada i traje Međunarodni dječji festival! Uživajte na festivalu,okupajte se, guštajte na suncu i smjestite se u Hotelu Jadran koji se nalazi na samoj rivi u centru grada!

57. MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK 17.06. - 01.07.2017.

"Pedeset i sedmi put Šibenik postaje središte jednog paralelnog svemira. Svemira u kojem su mrlje od sladoleda dobrodošle, u kojem se može hodati četveronoške, u kojem se može i puzati po trgovima, u kojem se može dovikivati glumcima, penjati na pozornicu, okrenuti joj leđa, spavati, plakati, smijati se na tribinama, sve shvaćati ili ništa ne razumjeti… U kojem vam može biti i dosadno i ludo zabavno, kako god tih dana odlučite, a da vam pritom nitko ne može reći da niste u pravu. U kojem možete ama baš sve ako odgovarate jednom jedinom uvjetu: morate biti dijete. I tada ste kralj u ovom dvotjednom dječjem svemiru u Šibeniku, svemiru kroz koji su u zadnjih pola stoljeća prolazili svi mali šibenski kraljevi. Pedeset i sedmi put šibenskim će se ulicama sudarati glumci, redatelji, ulični zabavljači, scenografi, novinari, kostimografi, scenski radnici, glazbenici i publika. Grad postaje pozornica, ulicama teče kreativnost, a trgovi su točke susreta. U takvom okruženju nije ni čudo da svaka nova šibenska generacija iznjedri pokojeg glumca, pjevača ili pisca, koji ostave duboki trag. Mali kraljevi postanu velike face. Pedeset i sedmi put priča kreće s Ljetne pozornice, tamo između Katedrale i Vijećnice, tamo gdje na MDF-u sve počinje i sve završava. Mitsko mjesto na kojem dječje kraljevstvo zaživi u punom sjaju i gdje bajke postaju stvarnost. Pedeset i sedmi put odrasli će se pokajati što su odrasli, što više ne mogu biti nesputani, neopterećeni i razigrani. Tada im se u glavi pojavi ona poznata misao da „festival više nije ono što je bio“, obavezan zaključak svih onih koji iz svijeta malih kraljeva neminovno prijeđu u svijet ozbiljnih ljudi. A pritom im pred nosom promiče prava istina: festival je uvijek najbolji, samo oni više nisu ono što su bili. Dovoljno je samo upitati djecu… Pedeset i sedmi put Šibenik postaje središte dječjeg svemira, kraljevstvo u kojem vladaju smijeh, radost i sreća… Pedeset i sedmi put Šibenik postaje jedno veliko dijete…" izvor: http://mdf-sibenik.com/

Hotel Jadran smješten je na samoj Rivi u centru Šibenika, nudi Vam udoban smještaj u svojih 57 soba, kapaciteta 105 kreveta. Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom i telefonom te je jedan dio soba klimatiziran.

Kategoriziran je s tri zvjezdice. U sklopu hotela nalaze se taverna Kula, u kojoj, u autentičnom dalmatinskom ambijentu, možete uživati u ribljim specijalitetima i vrhunskim vinima, te restaurant a-la carte i kavana s terasom uz more, gdje možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela a-la carte, toplih i hladnih napitaka i uvijek dobrodošlom domaćem kolaču. 

Šibenik

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

370 godina nakon što su je hrabri Šibenčani podigli u samo dva mjeseca da bi zaštitili svoje postojanje, Tvrđava Barone, u suvremenom ruhu, 29. siječnja 2016. otvorila je svoja vrata uz spektakularan light show!