[SRBIJA] FIRST MINUTE odmor na Kopaoniku 45% povoljnije za 1 osobu! 5 dana/4 noćenja u studio ili standard apartmanima MujEn 4* u Kopaoniku, neograničeno korištenje SPA centra, teretane, igraonice...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

HIT PONUDA! Rezervirajte Vaš termin već sada i iskoristite sve pogodnosti ranog bookinga! Kupon je moguće iskoristiti do čak 30.11.2017., pa možete uživati provesti i svoj godišnji odmor u luksuznoj Vili na Kopaoniku!

U Vikend naselju 4.5 km od centra Kopaonika, izgrađen je jedan od najljepših i najluksuznijih objekata na Kopaoniku, Vila MujEn Lux. 

Pored apartmana, dodatni sadržaji su restoran sa zatvorenom terasom površine preko 200m2 sa koje se pruža prelijep pogled na obronke Kopaonika, Wellness centar sa zatvorenim bazenom, jacuzzijem, tepidarijumima i saunama. 

Objekat posjeduje otvoreni parking prostor ograničenog kapaciteta. 

Nalazi se u blizini žičare "Sunčana dolina" koja je udaljena samo 1.8 km od objekta. 

Studio - površine od 17 do 21 m2, sa ležajem i foteljom na razvlačenje. Smješta dvije odrasle osobe i jedno dijete. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan Wi-Fi internet, LCD sa kabelskom TV, kupaonicu sa tuš kabinom, pult za ručanje.

Standard Apartman - površine od 28 do 39 m2, sastoji se od spavaće sobe sa dva single ležaja ili francuskim ležajem, i dnevnog boravka sa dva ležaja na razvlačenje ili ležajem i foteljom na razvlačenje. Smješta najviše 5 odraslih osoba. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan WiFi, LCD sa kabelskom TV, kupaonicu sa tuš kabinom, pult za ručanje.

Kopaonik – Krov Srbije

Na prostoru Ravnog Kopaonka na nadmorskoj visini od oko 1780 m smjestilo se samo središte njegovog turističkog centra. Smeštajni kapaciteti, među kojima su brojni hotela, apartmani, vile, odmarališta...

Kopaonik se nalazi u južnom dijelu Srbije te predstavlja najveći planinski masiv, dug oko 75 km. Najviši dio je Suvo Rudište s Pančićevim vrhom (2.017 mnv). Tu su još i Karaman (1.934 mnv) te Gobelja (1.834 m).

Do Kopaonika se iz Hrvatske stiže autocestom E-70 Zagreb - Beograd, preko graničnog prelaza Bajakovo, a dalje od Beograda autocestom E-75 Beograd - Niš. S autoceste E-75 se izlazi kod mjesta Pojate, na nekih 160 km od Beograda, nakon čega putnika još očekuje 30 km magistralne ceste Pojate - Kruševac. Kod Kruševca se skreće na lokalnu cestu Kruševac - Brus - Brzeće, u dužini od oko 75 km. 


Jeste li znali?

Prvi ski lift na Kopaoniku podignut je 1964. g. Od tada kreće ubrzani razvoj. 1981. g. izgrađen je najveći broj hotela, a iste godine Kopaonik je proglašen nacionalnim parkom.