[ZAGREB] Vozite se sa stilom i budite zvijezda s naslovnica!!! Nezaboravna vožnja limuzinom za Vaš rođendan, momačko, djevojačko ili vjenčanje za 8 osoba super povoljno već od 199kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: vožnja na relaciji Zagreb - Restoran Villa ART, Sesvete i natrag ili vožnja po Vašoj želji Zagrebom. Kupon je iskoristiv do 15.01.2018.! Fotkajte se, uploadajte na instagram/facebook slike i sharajte sa frendovima ovo neobično i uzbudljivo iskustvo!

Ponuda uključuje dvije opcije: 

1) Limuzina servis - vožnja do 8 osoba, na relaciji Zagreb - Restoran Villa ART Sesvete i natrag za rođendane, momačke, djevojačke večeri i vjenčanja koje su organizirane U VILLI ART ILI CAFFE BARU ART, za samo 199kn! Limuzina servis za mladence: dolazak po mladu, odlazak do mladenca, vožnja do crkve i restorana VILLE ART, ukoliko se vjenčanje održava u restoranu VILLA ART.

2) Limuzina servis - vožnja Zagrebom po Vašem izboru za 8 odraslih osoba u trajanju od 60 minuta za samo 399 kn! Vožnja uključuje bilo koju vožnju kao i prijevoz mladenaca u crkvu ili bilo koji restoran u Zagrebu.

   

Cijena uključuje: 

najam vozila, 

vozač, 

gorivo, 

osiguranje, 

PDV, 

piće dobrodošlice.


Cijena uključuje: samo opisane vožnje u ponudama 1. i 2. Sve ostalo je predmet naknadnog dogovora sa ponuđačem.


Polazak: sa 1 dogovorene lokacije za sve osobe!

Za vrijeme vožnje putnici dobiju piće dobrodošlice (Pjenušac).