[ZAGREB] Opustite se od stresnih situacija te podignite razinu energije uz dobru masažu! Energetska masaža - tradicionalna kineska medicina u trajanju od 60 min u Centru Svjetlo Srca za samo 199kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Energetska masaža je masaža koja se temelji na tradicionalnoj kineskoj medicini a masiraju se refleksne zone - na glavi i stopalima, te akupunkturne i akupresurne točke na tijelu i stopalima... Energetska masaža otpušta kod stresa te poboljšava rad unutarnjih organa i cjelokupan imunitet! Kupon je iskoristiv do 01.09.17.!


Masaža

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

ENERGETSKA MASAŽA

Energetska masaža je masaža koja se temelji na tradicionalnoj kineskoj medicini  a masiraju se refleksne zone - na glavi i stopalima, te akupunkturne i akupresurne točke na tijelu i stopalima.

Energetska masaža otpušta kod stresa, poboljšava rad unutarnjih organa i imunitet.


Redovnom masažom postižete:

- ugodno opuštanje tijela i duha

- osjećaj smirenosti i vedrog raspoloženja

- dobrobiti za vaše zdravlje:

- bolju cirkulaciju krvi i limfe

- sniženje visokog krvnog tlaka i bolji rad srčanog mišića

- oslobađa od akutnih bolova / bolova koji se povremeno javljaju

- poboljšava rad mokraćnog mjehura i bubrega

- poboljšava rad svih unutarnjih organa kroz djelovanje masaže preko refleksnih zona na licu , stopalima, i akupunkturnih i akupresurnih točaka na tijelu 

- poboljšava imunitet