House Ivana nalazi se u mjestu Rakovica nekih 8 km od prirodnih ljepota Plitvičkih jezera i Baraćevih špilja! Guštajte u prekrasnom krajoliku i smjestite se u prekrasnoj deluxe sobi! Boravišna uključena u cijenu!


Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. 

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

HOUSE IVANA

Smještajne jedinice su opremljene TV-om i besplatnim bežičnim pristupom internetu. U sklopu ovog objekta obnovljenog 2013. godine gostima je na raspolaganju vrt s roštiljom, terasom i igralištem. Smještajne jedinice su uređene u pastelnim tonovima, a krase ih drveni podovi. Pojedine imaju i izlaz na zajednički balkon. Trgovina prehrambenih proizvoda i kafić smješteni su 200 metara od privatnog smještaja. Autobusno stajalište udaljeno je 300 metara. Škola jahanja dostupna je na udaljenosti od 200 metara. Mali skijaški centar Mukinje, koji sadrži i školu skijanja, nalazi se na 9 km.


Naselje Rakovica smještena je 8 km od najpoznatijeg nacionalnog parka Plitvičkih jezera te je krase netaknute ljepote prirode, pejzaži, dugovječne Baraćeve špilje te vidikovac „Zvjernjak“. Rakovica je posebno povezana s poznatim povijesnim događajem Rakovičke bune te je povodom tog događaja podignut spomenik vođi pobune Eugenu Kvaterniku. Isto tako 15 km od nas mogu se posjetiti prekrasne Rastoke koje leže na modro-zelenoj vodi rijeke Slunjčice. Zbog svojih izuzetnih prirodnih ljepota i povijesne tradicije, Rastoke kao naselje su uvrštene 1962. godine pod zaštitu Državne uprave za zaštitu kulturne i povijesne baštine. Ljubitelji jahanja mogu se prepustiti čarima raznolikog Velebita te posjetiti „Ranch Jelov Klanac“ te uživati jašući kroz šume, livade, žitna polja, planinske staze i doline rijeka. Isto tako možete posjetiti adrenalinski park koji se nalazi nedaleko od nas gdje ćete uživati penjajući se po stijenama i špiljama i doživjeti nezaboravno iskustvo raftinga, kajaka i kanuinga na predivnim rijekama čijih 200 kilometara toka su savršena za uzbudljive i istovremeno opuštajuće pustolovine.

Izvan kuće je prekrasan vrt, sjenica i mjesto za roštilj gdje se možete opustiti sa svojim najdražima. Od otvaranja naše kuće prije više od deset godina, mi smo promijenili lice ponude smještaja u Rakovici. Nudimo neusporedivu razinu usluge za goste i uvijek se brinemo da su očekivanja gostiju ispunjena ili prelaze njihova očekivanja kroz kontinuirane inovacije i ulaganja. To nam je omogućilo da razvijemo lojalnu bazu klijenata, s time da se većina našeg poslovanja generira putem preporuke. Naša vizija je da kontinuirano pratimo svjetske trendove u hotelijerstvu, te u budućnosti uvođenje novih usluga i sadržaja u kojima gosti mogu uživati.


Obavezno provjeriti raspoloživost sobe ili apartmana prije kupnje na mail sixteenlakes16@gmail.com ili na mobitel 092 1831 056, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.