[OSIJEK] Riješite se dlačica na cijelom tijelu najnovijim i bezbolnim laserskim sustavom SHR u centru TRINITY! Laserski tretmani uklanjanja dlačica na najbitnijim zonama uz do čak 88% popusta!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Isprobajte SHR sistem u Laser centru TRINITY! Posljednja generacija laserskih sustava koja daje brže i bolje rezultate, te je posve bezbolna! Kupon vrijedi do 25.08.17. - do kad je najkasnije potrebno krenuti na tretmane! Prije kupnje kupona odaberite između epilacije malih zona, pazuha ili prepona, brazilke te nadkoljenica, podkoljenica ili cijelih ruku već od 27kn!

SHR kombinira visoku snagu, nisku gustoću protoka i super visoku frekventnost kratkih pulseva, postupno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera.

SHR postupno zagrijava kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korijenu dlake.

Ne izlažući korijen dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, SHR ne uzrokuje traumu kože s višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe koje ne žele bolne tretmane.

SHR tretman se može provoditi u bilo koje doba godine, budući da je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana SHR metodom.

SHR tehnologija predmet je kliničkih studija, brojnih stručnih izvještaja, članaka i drugih profesionalnih studija. U studijama koje uspoređuju SHR s drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je SHR tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava.

BEZBOLAN, za sve tipove kože. 

Kontraindikacije su: fotosenzibilni lijekovi, kožne bolesti, hormonski poremećaji, period trudnoće i dojenja.

Prije tretmana: potrebno je dlačice ukloniti brijačem večer prije tretmana, a bar 2 tjedna dlačice ne čupati iz korijena.

Za najbolje rezultate, poželjno je da osoba ne ide u solarij najmanje 2 tjedna prije tretmana. Područje koje epilirate obrijte ili depilirajte kremom za depilaciju večer prije ugovorenog tretmana, a 2-3 tjedna prije tretmana prestanite uklanjati dlačice iz korijena (pincetom ili voskom), već samo površinski.