Idila u Sloveniji! 1 noćenje za 2 osobe u glamping kućici Eko Resorta "Pod Veliko planino", 3h upotrebe VIP finske saune, piće dobrodošlice (vino Palmieri) do 17.07. ili 20.08.-30.09.17. za 479kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjet Eko Resortu "Ispod velike planine", stvorit će Vam priliku da doživite ovu čaroliju i jedinstvenost samih sebe. U podnožju Kamniških Alpa, gdje svježi zrak ispunjava pluća, Vi ćete biti u mogućnosti osjetiti cijelu prirodu pa i samog sebe...Nema nadoplate za djecu, boravak djeteta GRATIS!

ISKUSTVO bajke u dolini Velike planine

Sa svojom čarobnim i jedinstvenom pastirskom tradicijom, netaknutom prirodom, tradicionalnim proizvodima i prekrasnim pogledom, Velika planina slovi među najljepšim pašnjacima u Sloveniji i inozemstvu.

Posjet Eco Resortu Ispod velike planine, stvorit će Vam priliku da doživite ovu čaroliju i jedinstvenost samih sebe. 

U podnožju Kamniških Alpa, gdje svježi zrak ispunjava pluća, Vi ćete biti u mogućnosti osjetiti cijelu prirodu pa i samog sebe.

U udobnim malim glamping kućicama, nalik na jedinstvenu arhitekturu prave pastirske kolibe, miris drva, ugodno okruženje i pogledom kroz prozor dočarati će Vam začaranu atmosferu.

TRADICIJA I UDOBNOST

Suvremeno uređene drvene vikendice i stil pastirske kolibe Vam pružaju udobnost, i dočarati će duh visoke planine.

PLANINARENJE

Brojne planinarske ture mogu Vas dovesti u zagrljaj Kamniško-Savinjskih Alpa. Oni su pogodni za početnike kao i za iskusne planinare. Možete ih istražiti na svoju ruku ili u društvu vodiča.

Druge sportske aktivnosti

 Ljubitelji golfa mogu uživati ​​u Arboretumu Golf Course sa 18 rupa. Usput možete posjetiti prekrasni Arboretum i prošetati među više od 3500 različitih vrsta i biljaka drveća. Ostali sportski sadržaji u Kamniku su tečajevi tenisa, olimpijski bazen, penjanje zidinama i boćanje. Samo 12 km od našeg Eco Resort nalazi se SPA Snovik, poznat kao najveće SPA toplice u Sloveniji. (25km iz Ljubljane u Kamniškim alpama)