Hotel Barba je novorenovirani hotel u Starigrad Paklenici, 10 km od izlaza s autoceste A1 (Zagreb- Split)! Kupon vrijedi isključivo u terminima do 07.07.17.! Za djecu do 10 godina besplatan smještaj i prehrana pod uvjetom da spavaju u krevetu s roditeljima!

Starigrad je središte Pakleničke rivijere koji je nastao na temeljima drevnog antičkog grada Argyruntuma. Danas je to živahno turističko mjesto s nešto više od tisuću stanovnika koji su svoj tradicionalni način života na obroncima Velebita prije pola stoljeća zamijenili životom uz more. Zbog blizine i dostupnosti planine, posebice atraktivnog kanjona Velika Paklenica, Starigrad nije samo ugodno ljetovalište, već i tradicionalno okupljalište planinara i alpinista, pustolova i znanstvenika te svih ljubitelja prirode koji dolaze uživati u ljepotama Paklenice i Velebita.

Dok uživate u kristalno čistom moru, pogled Vam zastaje na veličanstvenim kanjonima Velika i Mala Paklenica duboko usječenima u planinu Velebit iznad Vas. I ne slutite da su upravo oni zaslužni za iznenađujuću raskoš prirodnih šljunkovitih plaža na Rivijeri Paklenica.

Hotel Barba je novorenovirani hotel u Starigrad Paklenici, mjesto je udaljeno deset kilometara od izlaza s autoceste A1 (Zagreb- Split). 

Udaljenost od vlastite plaže je samo 40 metara, 300 metara od centra mjesta i 350 metara od velikog hotelsko-kamping kompleksa Alan. 

Jedna od najljepših plaža sjevernog Jadrana- plaža Jaz nalazi se 1600 metara od objekta, a ulaz u nacionalni park Paklenica udaljen je svega 2200 metara.

Hotel raspolaže sa 18 soba, besplatnim ograđenim parkingom, besplatnim WIFI (širokopojasni internet) u svim prostorijama objekta, te novim LED TV s 80 kanala. U svakoj sobi nalazi se i moderni klima uređaj.

DETALJI 1/2 SOBE:

 BROJ OSOBA: 2

 POVRŠINA SOBE: 15 m2

 INTERNET: Wifi (20 mbit)

 LED TV: 36' (86 kanala)

 KLIMA: inverter neovisna