Hotel Rastbichler u St. Sigmund/Kiens je obnovljen hotel koji nudi idealno rješenje za opuštajući odmor u Puster dolini. Ako ste u potrazi za kratkim odmorom iz snova, kratkim vikend bijegom, na poslovnom putu ili u prolazu ... jamčimo Vam da ćete uživati u hotelu Rastbichler!

San Sigismondo je samo 12 km udaljen od Brunica i 20 km od Bressanone. Zbog svoje pozicije predstavlja dobro polazišno mjesto za brojne izlete, planinarske i biciklističke ture…  

Renoviranje je provedeno u skladu s načelima Feng Shui stoga su sobe dizajnirane u skladu s pet elementa. To se može prepoznati u izboru boja, zaobljenim kutovima, izboru dodatne opreme, kao i pojedinačno naslikanih slika Gudrun Tauber. 

Opustiti se možete u wellness centru, uživati i ponovno napuniti baterije pomoću brojnih usluga - svjetlom ispunjen bazen, finska sauna, infracrvena kabina. 

Kulinarski specijaliteti u hotelu Rastbichler u Puster Valley i umjetnost gurmanskih delicija ... tim kuhara će pripremiti izvrsne poslastice za vas tijekom vašeg polupansionskog boravka. Provedite lijepe trenutke, stvorite vrijedne uspomene otkriti te se u potpunosti opustite i uronite u svijet blagostanja u južnom Tirolu!