[ITALIJA] Romantičan odmor u pokrajini Sorano u Toskani! 2, 3 ili 7 noćenja za 2 osobe u apartmanu Villaggio Le Querce, čaša vina, 1h jacuzzija za dvoje, uključena boravišna pristojba već od 916kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravan odmor u luksuznim apartmanima u srcu Toskane! Djeca do navršene 4 godine imaju GRATIS boravak! Kupon možete iskoristiti do 05.11.2017.

Objekt Villaggio Le Querce uključuje 25 luksuznih apartmana u idiličnom okruženju. Objekt se nalazi u parku od 2 hektara u mjestu Sorano, drevnom srednjovjekovnom gradu u pokrajini Grosseto.

Objekt se sastoji od niza terasastih kuća s posebnim ulazima u koje je moguće ući pomoću elektroničkih ključeva. 

Svi apartmani su dobro opremljeni, klimatizirani, sa vlastitom kupaonicom, spavaćom sobom te potpuno opremljenom kuhinjom. 

U prizemlju se nalazi privatni vrt, a na katu balkon s prekrasnim panoramskim pogledom na imanje i prekrasnu okolicu.

Objekt Villaggio Le Querce smješten je u parku, okružen je hrastovom šumom i nudi idealan smještaj za miran, opuštajući odmor.

Posjetite i facebook ;)

Luksuzni apartmani također nude i sve potrebne sadržaje za Vaš nezaboravan odmor!

SADRŽAJI: 

veliki vanjski bazen, 

dječje igralište, 

konobu s pogledom na park i 

besplatno privatno parkiralište za 80 automobila.

Toskana (tal. Toscana) je regija u središnjoj Italiji. Graniči s regijama Lacij (na jugu), Umbrija (na istoku), Emilia-Romagna i Ligurija (na sjeveru), dok se zapadno od regije nalazi Tirensko more. Toskana slovi kao jedan od najljepših dijelova Italije, a ima i oko 120 zaštićenih područja prirode.

Poznata turistička odredišta u Toskani su Firenca, Pisa, Lucca, Cortona, Maremma (u pokrajini Grosseto), Crete Senesi, Lunigiana, Garfagnana i Siena