[ROGAŠKA SLATINA] SA DODIROM PRIRODE! 3 DANA odmora kakav zaslužujete! 1 ili 2 polupansiona ili opuštanje u sauni u Hotelu Slatina 4*, bicikli, fitness, neograničeno kupanje..za dvoje super povoljno!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Slatina je suvremeni lječilišni centar i jedini centar u Sloveniji za gastroenterologiju i metabolizam!!! GRATIS boravak za dijete do 6 godina, koje krevet dijeli sa odraslima! Kupon vrijedi do 01.09.'17. i može se kupiti više te spojiti!


Osnovni podaci o hotelu

Arhitektura 19. stoljeća.

Odsjaji prirode koji se zelene u staklu.

Raskoš izbora s karakterom tradicije i suvremenosti!

Veličanstvena prostornost obnovljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba te obiteljskog apartmana u starom dijelu hotela.

Svjetlost i toplina jednokrevetnih i dvokrevetnih soba u novom dijelu hotela.

Više od onoga što očekujete: u nadstandardnim sobama.

Jedini slovenski lječilišni centar za gastroenterologiju i metabolizam!

Sve na jednom mjestu:

stalni zdravstveni nadzor, 24 sata dnevno

lječilišni tretman

balneoterapije

fizioterapije u hotelu

specijalizirani zdravstveni programi u hotelu.

Terapeutski centar

U mjestu s priznatom blagotvornom klimom, u hotelu s bazenom s termalnom vodom, pronaći ćete zdravlje u terapeutskom centru, dobro osjećanje u centru za opuštanje. Vaši saveznici su prirodni čimbenici i tvari: mineralna i termalna voda, oblozi od blata i bilja, masaže i terapije. Ako želite, vaš dan može biti pun susreta s ljubaznim ljudima: na predavanjima i radionicama, priredbama, šetnjama i tjelovježbi. Povezuje specijalistička medicinska znanja, balneoterapiju, fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu, progresivnu relaksacijsku tehniku po Jacobsonu.