[ČEŠKA] ČISTI HEDONIZAM! 2, 4 ili 7 polupansiona za dvoje uz SPA tretmane, bocu Palava i liker u sobi, ulaznicu za muzej "Becherovke" u luksuznom Resortu Poppy 4* u gradu Karlovy Vary od 1039kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hedonizam na "češki način"! Opustite se i prepustite SPA ritualima uz Lavanda tretman, 1x parcijalnu masažu uljem lavande, ulaz 3x u slanu pećinu, 1x parafin ruku kremom od lavande, bocu vina Palava i Poppy Dream liker u sobi, cipele svih dana boravka.... Kuponi se mogu spajati, pokloniti i vrijede do kraja godine!!!

Prestižan Hotel Resort Poppy 4 *, nalazi se samo nekoliko koraka od gradića Karlovy Vary. Resort POPPY 4* sastoji se od 62 udobne dizajnerske sobe s balkonima i pogledom na zeleni park-šume u blizini spa kolonade zapadnom kraju. Resort nudi i "Poppy balneo" tretman je za liječenje i opuštanje, specijaliziran za poboljšanje kvalitete sna, restoran s ljetnom terasom i kongresne dvorane. Ona se nalazi u sredini spa šuma, 3 minute vožnje od spa kolonade. Zahvaljujući bliskoj dostupnosti teniskim i golf igralištima to je idealno mjesto za odmor za sportaše!

Uživajte 3, 5 ili 8 dana odmora u Češkoj je u zemlji koja zadivljuje svojom bogatom kulturnom i povijesnom baštinom Srednje Europe. Zemlja koja ima iznimno bogatu povijest i vrlo atraktivan krajolik i lijepe destinacije za odmor, idealan za ljubitelje kulture! Istražite poznati spa grad Karlovy Vary koji je poznat i po zdravstvenom turizmu te je najposjećenije mjesto u Češkoj kao jedan od najpoznatijih spa gradova iz 16. stoljeća. Sadrži 13 glavnih izvora termomineralne vode i još od 19. stoljeća vrlo je popularno turističko mjesto.