Trajni lak će vas oduševiti jer ne izgleda neprirodno kao gel, a istovremeno možete obavljati apsolutno sve poslove bez straha da ćete ga skinuti. Ovo je super ponuda za sve koji žele odahnuti od svakodnevnog lakiranja noktiju!

Trajni lak za nokte traje koliko i nokat odnosno imate ga dok nokat ne izraste. U soak off-u se ne koriste tipse i duljina noktiju biti će ona koju trenutno prirodno imate. S obzirom da je geliranje loše za nokte zbog jakog turpijanja površine, nokat je isto tako podložan bakterijama i velikim oštećenjima. Ovo je super stvar za sve koji žele odahnuti od svakodnevnog lakiranja noktiju. 

Prije lakiranja nokat se neznatno isturpija te se se namaže s par premaza laka, uključujući završni zaštitni sloj koji nije u boji. Lak se nakon svakog lakiranja isto kao gel suši u lampi, međutim nakon tih par tjedana koliko traje skida se na puno bezbolniji način od gela. 

Otopinom vrlo sličnom acetonu koja se drži na noktima par minuta umotanih u foliju kako bi djelovao brže. Nakon toga, spremni ste na novo lakiranje! 

Stručno i kvaliteno, stručno osposobljeni za taj posao stojimo Vam na usluzi.