Uzmite vrijeme samo za sebe i uživajte na Kopama! 2 noćenja na bazi polupansiona u Lukovom Domu uz opuštajuće šetnje duž grebena zapadnog Pohorja te nezaboravan i očaravajuć pogled za 454kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očaravajući šumski ambijent, gorski wellness i odlična hrana očekuje vas u Lukovom Domu u Sloveniji! Od 15.06.'17. očekuje Vas nezaboravna "Holcerčkova bajka" na plaži uz Petelinje jezero!

Lukov dom je ugodan smještajni objekt u netaknutoj prirodi Slovenjgradskoga Pohorja.  Leži na nadmorski visini od 1.350 m, u turističkom centru Kope. 

Odlikuje se kvalitetom smještaja, odličnim restoranom, suvremenim wellness centrom, izvanrednom lokacijom s nezaboravnim pogledom.

Sobe u Lukovom domu razvrstane su u 3 kategorije: 

Sobe I. kategorije  funkcionalno su opremljene, imaju prostranu kupaonicu i nude potpuni komfort. Opremljene su LCD televizorima i sušilom za kosu. 

Sobe II. kategorije ugodno su i jednostavno opremljene sobe s televizorom i kupaonicom. 

Sobe III. kategorije jednostavne su sobe bez kupaonice. Sanitarije i tuševi su etažni. U III. kategoriju soba ulaze i zajednički ležajevi. Smještajni kapacitet doma je do 180 osoba.


Dodatni sadržaji po tjednom planu Lukovog doma: animacija za djecu, šetnja s bioenergetikom, vođeni izlet na Ribarsku vikendicu i Ribarsko jezero, vođena šetnja sa bakljama u noći, kazalište pod zvijezdama, mogućnost kuhanja na vatri, Holcerija - comedy show, vođena jutarnja tjelovježba.


Stalna ponuda (nadoplata na licu mjesta): 

iznajmljivanje sportske opreme, 

iznajmljivanje bicikla, 

iznajmljivanje nordijskih stupova za hodanje, 

disc golf, 

gorski wellness, 

masaže, 

outdoor experience, 

igralište za odbojku na pijesku.


NOVO NA KOPAMA!!! od 15.06.17. na dalje: plaža uz Petelinje jezero (1400 m.n.v.), "Holcerčkova bajka" - mini zoo, dječje igralište, igralište za odbojku na pijesku, igralište za nogomet, dječji bicikl park.

            HIT PROŠLOG LJETA - HOLCERIJA!!!