Za ludi provod u Beogradu potreban Vam je vrhunski smještaj!!! Uživajte u raskoši Aparthotel Downtown Bane, uz 2 noćenja s opcijom doručka... sve za 2 osobe i već od 599 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u centru Beograda i uživajte u najboljim apartmanima u gradu, Downtown Apartments Bane, samo par koraka od Trga Republike! Kupon vrijedi do čak 31.10.'17.!!!

ODMAH po kupnji kupona sve informacije vezano za rezervaciju termina možete dobiti putem maila downtownbane@gmail.com ili putem telefona + 381 11 322 10 03, uz KOD i ID kupon po primitku.

Downtown Apartmani Bane nalaze se u centru Beograda, samo par koraka od Terazije i Trga Republike (Knez Mihajlova) u Nušićevoj ulici. 

Poznati beogradski noćni život odvija se na rijeci Dunav, koja je 2 km od Aparthotel Downtown Bane. 

Recepcija objekta je otvorena 24 sata dnevno s fleksibilnim rezervacijama kako bi ugodili svojim gostima. 

Sve sobe su moderno opremljene s 2 odvojena kreveta ili bračnim krevetom, mjestom za sjedenje i odmaranje, radnim stolom i priborom za peglanje. Svaka soba ima TV s kabelskim programima, zvučnu izolaciju, klima uređaj i moderno opremljenu kupaonicu sa svim priborom. 

Studio apartmani imaju i potpuno opremljenu čajnu kuhinju.

Stari Grad (Stari Grad) je izvrstan odabir za putnike zainteresirani za noćni život, povijest i kulturu grada te one željne ukusnih delicija. 

Tvrđava Kalemegdan je udaljena svega 200 metara, dok se do stare boemske četvrti, Skadarlije, pune restorana i kavana, može doći u par minuta hoda. 

Glavni autobusni i željeznički kolodvor udaljeni su 1,5 km, a Zračna luka Beograd 15 km.

  • Dodatna pogodnost: besplatan internet.