BRZO DO FIT FORME! 10 anticelulitnih masaža + 10 limfnih drenaža po akupresurnim točkama za samo 499 kn u Centru Think Pink Beauty u Zagrebu! Kupon se koristi u 10 dolazaka!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pripremite se za ljeto koje će svakako doći prebrzo, poboljšajte cirkulaciju i riješite se narančine kore! Kupon se koristi u 10 dolazaka! Kupon se može iskoristiti do 28.08.2017.!

Ponuda uključuje: Think Pink beauty, Zagreb - 10 anticelulitnih masaža + 10 limfnih drenaža po akupresurnim točkama za samo 499 kn!

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.

Limfna drenaža radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Izkazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita!

ODMAH po kupnji kupona potrebna je rezervacija termina minimalno 2 dana ranije na br.tel.098 177 6940, uz KOD i ID kupona.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska!

Adresa korištenja: Maksimirska 14, Zagreb; 

Radno vrijeme: 11 - 20h, subotom od 11 - 14 h.