[OTOK BRAČ] Last minute guštanje u Povljama!!! Izaberite između 4 opcije smještaja za 2 do 4 osobe uz 7 noćenja Kampu Antonia u predivnom malom mjestu Povlja već od 749kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 7 noćenja u apartmanima ili mobilnim kućicama za 2 do 4 osobe te kamp mjesto za šator ili kamp kućicu i čak 8 dana odmora u prirodi! Kuponi se mogu spajati!!! Kupon je iskoristiv do 30.07.17.!

Kamp Antonia je smješten u masliniku duge obiteljske tradicije. S jedne strane okružen je borovom šumom koja pruža hlad i intimu, a s druge se pruža predivan pogled na planinu. 

U kampu se nalaze dvije mobilne kućice površine 8x3 metara. Smještajna jedinica ima 10 mjesta za kampiste. Kamp ima i sve ostale sadržaje kao što su sanitarni čvor (muški i ženski wc s tuševima), kuhinju i dnevni boravak s tv-om te dostupnim WiFi-om. 

Gostima je pružena i usluga korištenja stolnog tenisa. Iz kampa postoji mogućnost odlaska na izlete autima i brodovima do svih mjesta na Braču, a pogotovo aktualnijih tipa Vidova gora, pustinja Blaca, Bol, Zlatni rat i sl.

Povlja

Povlja su se smjestila 10 km istočno od Sumartina, na sjevernoj strani otoka Brača. Povlja okružuju brojne uvale (Travna, Smokvica, Tičja luka, Tatinja, Luke) s različitim vrstama plaža, a u samom se zaljevu nalazi sigurna luka. 

Naselje odiše mirom i stoga je idealno mjesto za opuštajući obiteljski odmor. Povlja su u sezoni 2003 proglašena najljepšim malim turističkim mjestom po odabiru Turističke zajednice splitsko - dalmatinske županije. 

Povlja nude ponešto za svakoga, od brojnih zaljeva, dugih šetališta i kulturoloških znamenitosti, preko poznatih dalmatinskih specijaliteta, plodova mora, dobrog vina i ugodnog druženja uz dobru glazbu, sve do nezaboravnih noćnih provoda u brojnim barovima, pizzerijama i restoranima.