Ljetovanje u Novom Vinodolskom! Uživajte u prelijepoj Villi Ružica 8 dana uz 7 noćenja sa doručkom za 2 osobe i za samo 2499kn! Djeca do 6 god. BESPLATNO u krevetu s roditeljima!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prelijepa Villa Ružica smještena je samo 300 m do mora. Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi 08.-15.07.17. (zadnji dan boravka)!

   Villa (Ferienhaus) Ružica osnovana je 2000.  godine i već 15 sezona je sinonim za kvalitetan smještaj i usluge.

     Ferienhaus RUŽICA nudi mogućnost smještaja individualnim gostima s noćenjem i doručkom, kao i grupni smještaj u obliku samoodržavajućih projekata.

Obitelj Celinić broji četiri člana: Stjepan, Ružica, Barbara i njihov labrador Jura.:) 

Smješteni smo u jednom dijelu kuće što nam omogućava da našim gostima uvijek budemo na usluzi. Poznavanje njemačkog i engleskog jezika olakšava nam komunikaciju s gostima iz raznih dijelova Europe.

Novi Vinodolski

    U središnjem dijelu sjevernog Hrvatskog primorja, iz stare frankopanske utvrde zvane Novigrad, razvio se i proširio uz morsku obalu turistički grad Novi Vinodolski, središte današnje Rivijere Novi Vinodolski.

   Dušu grada Novog Vinodolskog predstavlja bogato kulturno nasljeđe: zidine rimske utvrde "Lopsica", ostaci samostana fratara Pavlina, frankopanski kaštel s kulom, Stolna crkva, Crkvica sv. Trojstva i sv. Marina na istoimenom otočiću, kuća braće Mažuranić, Čitaonica i knjižnica iz 1845., Narodni muzej, Gradska galerija "Turnac", staklena kapelica, jezgra starog dijela grada, kao i sačuvani autentični folklor ovog kraja.

   Rivijera Novi Vinodolski lako je dostupna iz Europe i Sredozemlja Jadranskom turističkom cestom, preko željezničke postaje Rijeka ili zračne luke Krk-Rijeka, a pogotovo plovnim putovima.

   Rivijera Novi Vinodolski proteže se na otprilike 25 kilometara obale: uz Novi Vinodolski treba posebno spomenuti priobalna mjesta Povile, Klenovica, Smokvica i Sibinj.